Bästa produkterna för lockigt hår 2023.
Jill Johnsons stilresa - 25 år i rampljuset
0:36

Efter reklamen: Jill Johnsons stilresa - 25 år i rampljuset

(0:36)

Slå på ljud

Bästa produkterna för lockigt hår 2023

1. Hårspolar för lockigt hår

Bästa produkt för lockigt hår 2023, hårspolar för lockigt hår.

Nostalgi deluxe råder på sociala medier där de klassiska kardborrespolarna har fått ett uppsving. Inte konstigt då de smarta rullarna fäster av sig själva, är så enkla att använda och du behöver ingen el. Hårspolar från Åhléns finns i flera storlekar och färger. Ca 39 kr/kit.

2. Bredtandad kam för lockigt hår

bästa produkterna för lockigt hår 2023, bredtandad kam

Undvik borste om du vill vara rädd om lockarna, jobba i stället med en bredtandad kam. Skön i håret och fin i handen är Bangerheads Crown Piece Detangling Comb Tortoise Dark. Ca 98 kr.

3. Produkter för lockigt och frissigt hår

Bästa produkterna för lockigt hår, lanza curl boost

Drömmen för dig som har lockar med fina och tunna strån är L’Anzas serie Healing Curls. Allt från Butter Conditioner till Curl Boost Activating Spray ger fin definition, glans och stuns utan att tynga ner. Från ca 259 kr.

Här är den bästa solskyddsfaktorn för känslig hy

4. Spray för lockigt hår

Bästa produkterna för lockigt hår 2023, amika power hour curl refreshing spray

Har lockarna tappat studsen finns lösningen i Amikas Power Hour Curl Refreshing Spray. Några snabba sprut och lite lätt puff med handen ger energin till­baka. Effekten håller i sig i timmar och funkar fint även på fixade lockar. Ca 319 kr/200 ml.

5. The Body Shop Jamaican Black

Bästa produkterna för lockigt hår, Body Shop Jamaican Black.

Jamaican Black är The Body Shops nya serie för texturerat hår, som behöver extra fukt och vård för att må bra. Här levereras det i form av sheasmör från Ghana och ricinolja från Jamaica. Från ca 130 kr.

6. Tips som hjälper mot frissigt hår

Bästa produkterna för lockigt hår 2023, Urban Hair.
PR

Att gnugga lockar mot örngott i bomull är ett säkert sätt att få friss. Urban Hair har både nattmössa och brett hårband i mullbärssiden som varken ruggar upp ytan på stråna eller suger ut fukt. Från ca 449 kr.

Sommarnaglar 2023: Experterna listar säsongens trendigaste färger

7. Stylingkräm för lockigt hår

Bästa produkterna för lockigt hår, noir editorial swirl.

Editorial Swirl från Noir är den perfekta stylingkrämen för att definiera tjockare lockiga hår. Den väldoftande formulan har en lite fetare känsla som ger glansiga och följsamma lockar. Ca 309 kr.

Mest läst