Artikeln innehåller reklamlänkar
kvinna med paket från rituals på huvudet
Vi öppnar Rituals adventskalender – spoilervarning!
0:52

Efter reklamen: Vi öppnar Rituals adventskalender – spoilervarning!

(0:52)

Slå på ljud

Hör du julklockorna klinga? Kanske låter lite tidigt, sommaren kom ju precis tillbaka. Men faktum är att nedräkningen precis har börjat. I alla fall på skönhetsfronten. För nu börjar årets julkalendrar trilla in i butikerna. Här är några du kan klicka hem redan idag.

Julkalender som sprider ljus

rituals julkalender 2d

Rituals är alltid tidiga med sina kalendrar och precis som förra året bjuder man på två varianter i år. Den ena är en traditionell ask med luckor och den andra en mer avancerad variant där du bygger upp en stad med ljus och allt. Här finns dina paket i byns olika hus och träd. Årets 3D, The Ritual of Advent, är den finaste hittills. Väldigt julig i guld och grönt. Det fina är att den kan få stå kvar efter julafton och lysa upp i vintermörkret. Båda Rituals kalendrar innehåller en mix av klassiker och nyheter, resestorlekar och full size. Dessa kostar 650 kr resp 980 kr och finns här.

rituals mest exklusiva julkalender i 3D

Julkalender som sprider glädje

the body shops färgglada julkalendrar

Hos the Body Shop har man som förra året tagit fram tre kalendrar i olika storlekar och prisklasser. I år har man gjort dem med lådor vilket gör att du lätt kan återanvända dem när julen är över. Förutom alla fina produkter som du får i lådorna så är det här härliga färgklickar hemma! Men det skulle inte vara the Body Shop om man inte samtidigt förmedlar viktiga budskap. Den här gången har man siktat in sig på goda gärningar vi alla kan göra och man har åtagit sig att skänka minst en halv miljon brittiska pund till organisationer världen över som dagligen kämpar för sina medmänniskor.

Share the Joy Advent Calender heter den minsta med 24 lådor där du bl a hittar badbubblor och bodybutters.

Share the Love Big Advent Calendar är nästa storlek med hela 25 lådor, flera av dem fyllda med full size-produkter.

Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar är årets lyxkalender där du också får 25 lådor, flera av dem med klassiska hudvårdsfavoriter vilket gör att den passar dig som är riktig skönhetsälskare.

The Body Shops Advent Calendars kostar 595 kr, 995 kr resp 1495 kr och du hittar dem här.

Nya hårtrenderna – inspirerade av 70-talet

Julkalender med spännande möten

julkalender från lookfantastic

Lookfantastic har inte släppt sin kalender än men du kan förbeställa den redan nu. Det här är en riktig godbit för beautynörden då det finns riktigt bra märken att upptäcka som inte är så vanliga här hemma än, t ex Kate Sommerville eller ESPA. Den kostar 985 kr men är värd långt över 5000 kr. Du hittar den här (länk till butik).

Julkalender med klassiker

Populära makeupartisten släpper brynkurs online

julkalender från armani som kom redan förra året

Om du inte måste ha det allra senaste men längtar efter lyx kan du fortfarande hitta förra årets juliga kalender från Armani. Den innehåller en hel radda klassiker, både när det kommer till dofter, läppstift och märkets magnifika makeup. Som läppstiftet Maestro i lysande vackert röda n° 400. Advent Calendar kostar 2988 kr och finns här (länk till butik).

Håll utkik här om du är på jakt efter den ultimata skönhetskalendern, fler är på ingång!

Du hittar dessutom de bästa adventskalendrarna med godis, choklad och annat ät- och drickbart hos ELLE Mat & Vin här.

Mest läst