Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Bubble bath nails – eleganta nageltrenden alla älskar

20 nov, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Kvinna målar naglarna.
Tycker du om rena, enkla naglar som ger ett elegant och vackert intryck?
Då är trenden ”bubble bath nails” perfekt för dig – så här får du till looken!
Annons
Så får du starkare naglar – fem tipsBrand logo
Så får du starkare naglar – fem tips

Nageltrender kommer och går med årstiderna: klarröda naglar till julen, pasteller till vår och sommar, och mörka toner till hösten. Men vissa färger passar så klart lika bra året runt. Nageltrenden ”bubble bath nails” är helt klart en sådan – en perfekt nagelnyans för dig som vill ge ett elegant och subtilt intryck.

Vad är bubble bath-naglar? Det har, namnet till trots, inget med bubbelbad att göra, utan namnet kommer från en klassisk nagellacksfärg. Bubble bath av OPI är en skir rosa nyans som knappt syns, men som gör naglarna riktigt vackra på ett naturligt sätt. Nyansen har blivit en sådan klassiker att den nu alltså gett namn till en hel trend.

Att ha skirt rosa, naturliga naglar har fått ett uppsving med den virala trenden quiet luxury, där målet är att se elegant och proper ut – utan att göra så mycket väsen av sig.

Annons

– ”Bubble bath nails” är en skir rosa-nude nagel som populariserades av OPI:s kända färg Bubble bath, säger manikyristen Mazz Hanna till Cosmopolitan.

Så får du till eleganta naglarna

Om du målar naglarna i en beige nyans med rosa undertoner kommer du lyckas med nageltrenden – anpassa nagellacksfärgen till din egen naturliga nagelfärg för ett så naturligt resultat som möjligt.

Du behöver absolut inte gå till salong för att få till den eleganta looken, men se till att ta hand om dina nagelband med en snäll nagelbandsolja för att addera till det där propra

– När du har gett dig själv en hemma-manikyr där du klippt nagelbanden och filat och format dina naglar, addera helt enkelt två lager av ditt val av rosa-beiget nagellack och lås sedan in det med ett topplack, säger Mazz Hanna.

Annons