Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Julklappar med skönhet – expertens 12 favoriter

20 nov, 2023 
julklapp skönhet
Vi har valt ut de finaste paketen med favoriter från skönhetshyllan att önska dig själv eller ge till någon du vill skämma bort lite extra.
Annons

Dopparedagen närmar sig och tiden att jaga julklappar kan kännas knappt. Så varför inte satsa på paket som redan är fint inslagna och bjuder på ett riktigt härligt och humörhöjande innehåll? Märkena överträffar sig själva i år med mer fantasifulla julboxar i förpackningar som både är fina, färgsprakande och i flera fall går att använda även efter att julen dansats ut, samtidigt som produkterna på insidan ger glädje i månader framöver. Här finns också produkter som passar allt från den glada amatören till den riktigt nördigt beautyintresserade – härliga julklappar för både hudvårdsrutin, parfymgarderob och sminkväska.

Julklappar med skönhet

Här har Feminas skönhetsredaktör samlat de 12 bästa julklapparna till den skönhetsintresserade, med allt från smink till hudvård och kroppsvård.

1. Deluxe Mini Lip Liner Set från Anastasia

Läppennan har seglat upp och blivit superpoppis igen. I det här välfyllda kitet ryms inte mindre än 8 rikt pigmenterade och högklassiga pennor i de mest användbara nyanser, från beige till knalligt röd. Dessutom ingår ett snyggt fodral och en praktisk vässare. Läs mer och köp kitet här (reklamlänk).

Annons
julklapp med läppennor från anastasia
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

2. Softness in a box från Rudolph Care

Till den som gillar ekologisk hållbar hudvård är danska Rudolph Care en pärla. I deras julkollektion House of Holidays, som är illustrerad av konstnären Cecilia Carlstedt, finns bl a detta välgörande paket med kroppsskrubb, bodylotion och multibalm. Läs mer om det och köp här. (reklamlänk)

välgörande hudvårdskit från rudolph
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Annons

3. Bring Your Holiday Dazzle från Maybelline

Två megastjärnor på makeup-fronten det senaste året hittar du i den här boxen med storstadspuls-känsla. Lash Sensational Sky High Mascara ger långa, vackra och flörtiga fransar medan ljust rosiga Lifter Gloss är krämigt läppglans som gör läpparna både mjuka, fylliga och glossiga. Läs mer om kitet och köp det här. (reklamlänk)

julkit med mascara och läppglans från maybelline
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

4. All Eye Want for Christmas från Flaer

Flaer är märket där du hittar riktigt prisvärda makeupverktyg till mycket hög kvalitet och med julens specialsammansatta paket får du ännu mer för pengarna. På min önskelista finns det här duokitet, penslar som är framtagna för att fixa en snygg ögonlook men Rounded Blending Brush är också perfekt för subtila concealerjobb. Läs mer om kitet och köp det här. (reklamlänk)

Annons
prisvärd julklapp från flaer
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

5. Blockbuster från Estée Lauder

För den som önskar sig en stor sammetsklädd resenecessär fylld med både makeup och hudvård av högsta klass så är det här julkitet drömmen. Här väntar nämligen både klassiker som Advanced Night Repair (30 ml) och Sumptuous Extreme Mascara tillsammans med nya spännande stjärnor som Advanced Night Repair Cleansing Foam och en nykomponerad palett med sex ögonskuggor i otroligt fina och användbara kalla toner. Du kan läsa mer om kitet och köpa det här (reklamlänk).

Annons
julklapp med necessär fylld av skönhetsprodukter från estee lauder
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

6. Biggie Biggie Bum Bun Cream från Sol de Janeiro

För alla som älskar kombinationen av smaskig doft av pistaschkaramell och kräm som gör huden sammetslen finns u en limiterad jumboburk av Sol de Janeiros storsäljare. Dessutom med extra soliga iluustrationer, en riktig humörhöjare i vintermörkret. Läs mer om denna specialutgåva och köp den här. (reklamlänk)

julversion av bum bum cream från sol de janeiro
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

7. The Ultimate Pro-Collagen Gift från Elemis

Brittiska salongsmärket Elemis är både lyxigt och effektivt, deras serie Pro-Collagen en av världens mest omtalade. Här får du en hel rutin i ett fint paket, från ljuvliga rengörings-ikonen Cleansing Balm till innovativa dropparna i Renewal Serum som bättrar på studs och textur. Du kan läsa mer om kitet och köpa det här. (reklamlänk)

Annons
lyxig hudvårds julklapp från elemis
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

8. Winter Morning Lemongrass Kit från La Bruket

Här hittar du lyxigt välgörande duon Flytande tvål och Body Lotion i full storlek och paketerade i en vacker låda. Båda innehåller bl a eterisk olja från citrongräs och rosmarin som piggar upp humöret och motverkar stress. Du kan läsa mer om kitet och köpa det här (reklamlänk).

julklapp med skönhet från l:a bruket
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

9. Devotion EdP Gift Box från Dolce & Gabbana

Italienska modehusets senaste doft är en gourmand i lyxklassen och här får du både en vacker box och den fantastiska flaskan med Sacred Heart-emblemet tillsammans med en fiffig liten Travel Spray som gör att du alltid kan ha med dig favoritparfymen. Läs mer om boxen och köp den här (reklamlänk).

Annons
julkit från dolce & gabbana
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

10. Phantom Volumizing Glossy Balm Duo från Hourglass

Härligaste läppbalmet som ger läpparna mjuk ton och kommer i snygg och smart klickhylsa får du här i dubbel portion och dessutom till ett bra pris. Formulan är en hybrid som också ger fylligare och mjukare läppar med glansig finish utan att det känns kladdigt. Det sitter längre än många andra och innehåller vårdande ingredienser. Läs mer om duo-boxen och köp den här. (reklamlänk)

skönhetsklapp från hourglass
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

11. Make Spirits Glam från Benefit

Fyra makeupklassiker har man stoppat detta välfyllda, väldigt prisvärda och snygga kit: Porefessional Face Primer som jämnar ut hudytan, får smink att sitta som gjutet och gör att porerna inte syns, Brow Pencil som fixar både form och färg på dina bryn, Hoola mini bronzer som ger solkysst lyster och en miniversion av den hyllade mascaran They're Real. Läs mer om kitet och köp det här. (reklamlänk)

Annons
julklapp från benefit
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

12. Day Dazzle – The Morning Kit från Drunk Elephant

Några av årets mest hajpade hudvårdsprodukter hittar du i det här färgglada paketet, t ex ständigt utsålda D-bronzi Drops som ger huden fint solkysst lyster och supersköna Protini Polypeptide Cream som håller huden mjuk och behaglig även när det biter i kinderna av kyla. Dessutom antioxidantrikt C-vitamin serum och Protini Serum som ger lyster och spänst. Du kan läsa mer om kitet och köpa det här. (reklamlänk)

Annons
hudvårdskit till jul från drunk elephant
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Mogen hy: Så gör du en snygg festsotning på nolltidBrand logo
Mogen hy: Så gör du en snygg festsotning på nolltid
Annons
Annons