Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Budgetmascaran som säljer slut överallt – därför är den populär

26 mar, 2021 
Maybellines nya mascara Lash sensational sky high mascara
Alla vill väl ha en bra mascara, och kan man få det till ett billigt pris är det väl ännu bättre.
Och det är en mascara som är på allas läppar – eller ja, ögon – just nu.
Här är budgetsmascaran som alla pratar om just nu, och som som säljer slut överallt.
Annons
Så fixar du festsminkningenBrand logo
Så fixar du festsminkningen

Vill man hänga med i sminktrenderna gäller det att hålla koll på sociala medier – på Instagram, Youtube och kanske framförallt TikTok sprids alla de nya produkterna som är värda att hålla reda på.

En produkt som TikTok-sminkprofilerna inte får nog av är Maybellines nya mascara Lash Sensational Sky High Mascara (reklamlänk) – och det märks ute i butikerna. Så fort den tas in i butik eller på återförsäljarnas hemsidor så tar det inte lång tid innan de säljer slut igen. Mascaran, som kostar mellan 120 och 180 kronor beroende på sajt, lanserades i januari i år, och blev snabbt en favorit bland användarna.

Annons

Recensenterna eniga – därför är mascaran bra

Trots budgetpriset så gör mascaran att man får både längd och volym till fransarna. Med en lång och tunn borste som är både mjuk och flexibel, så är det många som initialt är skeptiska till mascaran, men efter att ha testat den byter åsikt helt. Den speciella borsten gör att de med korta fransar.

”Medan bambuextraktet och fibrerna skapar viktlös volym, så är det den förlängande effekten på fransarna som vi är mest imponerade av. Våra testpersoners korta, raka fransar har aldrig sett så långt och separerade”, skriver The Independent i en artikel om mascaran.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara
Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara – klicka på bilden för att komma direkt till den.

”Hemligheten bakom hur mascaran ger sådan va-va-voom-effekt är en enkel skillnad: dess borste. Bästsäljaren är designad med en flexibel borste som böjer och anpassar sig för att nå varje frans med ett perfekt lager”, skriver Shape Magazine i sin recension.

Annons

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

The Storytellers – Lyssna med SannaBrand logo
The Storytellers – Lyssna med Sanna
Annons