Artikeln innehåller reklamlänkar
Maybellines nya mascara Lash sensational sky high mascara
Så fixar du festsminkningen
2:18

Efter reklamen: Så fixar du festsminkningen

(2:18)

Slå på ljud

Vill man hänga med i sminktrenderna gäller det att hålla koll på sociala medier – på Instagram, Youtube och kanske framförallt TikTok sprids alla de nya produkterna som är värda att hålla reda på.

En produkt som TikTok-sminkprofilerna inte får nog av är Maybellines nya mascara Lash sensational sky high mascara – och det märks ute i butikerna. Så fort den tas in i butik eller på återförsäljarnas hemsidor så tar det inte lång tid innan de säljer slut igen. Mascaran, som kostar mellan 120 och 160 kronor beroende på sajt, lanserades i januari i år, och blev snabbt en favorit bland användarna.

Frisören: Det här gör kunder fel innan de kommer till salongen

Recensenterna eniga – därför är mascaran bra

Trots budgetpriset så gör mascaran att man får både längd och volym till fransarna. Med en lång och tunn borste som är både mjuk och flexibel, så är det många som initialt är skeptiska till mascaran, men efter att ha testat den byter åsikt helt. Den speciella borsten gör att de med korta fransar.

”Medan bambuextraktet och fibrerna skapar viktlös volym, så är det den förlängande effekten på fransarna som vi är mest imponerade av. Våra testpersoners korta, raka fransar har aldrig sett så långt och separerade”, skriver The Independent i en artikel om mascaran.

”Hemligheten bakom hur mascaran ger sådan va-va-voom-effekt är en enkel skillnad: dess borste. Bästsäljaren är designad med en flexibel borste som böjer och anpassar sig för att nå varje frans med ett perfekt lager”, skriver Shape Magazine i sin recension.

Här kan du läsa mer och köpa Lash Sensational Sky High Mascara (länk till Kicks).

The Storytellers – Lyssna med Sanna
5:00

Efter reklamen: The Storytellers – Lyssna med Sanna

(5:00)

Slå på ljud
Mest läst