Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Margot Robbies bästa läppbalsam – finns på apoteket

16 okt, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT,
Margot Robbie.
I år är det knappast någon Hollywoodstjärna som har lyst lika starkt som Barbie-skådespelaren Margot Robbie.
Det här läppbalsamet till budgetpris är hennes favorit – och du hittar det på apoteket!
Annons
Margot Robbies stilresa på röda mattan – 2013-2021Brand logo
Margot Robbies stilresa på röda mattan – 2013-2021

Om kändisar som har miljontals kronor på baken väljer en budgetprodukt framför det allra dyraste – då måste det ju vara riktigt bra! Därför älskar vi när stjärnorna tipsar om sina bästa smink- och hudvårdsprodukter till budgetpris.

Margot Robbie har under året uppmärksammats som nästan ingen annan i Hollywood – med huvudrollen i det hypade filmen Barbie har hon varit på allas läppar. Den vackra skådespelaren har lyst på röda mattorna för de olika Barbie-premiärerna, alltid uppklädd till tänderna och med perfekt smink.

Annons

I, Tonya-skådespelaren har en billig favoritprodukt som hon tycker om att använda på sina läppar – nämligen ANNONS Burt's bees tinted lip balm. Det här färgade läppbalsamet både vårdar läpparna och ger lite färg som piggar upp.

Burt's bees tinted lip balm.
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Margot Robbies sminkrutin – älskar Burt's bees

I en intervju med Vogue 2016 berättade Margot Robbie om sin vanliga sminkrutin, där hon använder Laura Merciers tinted moisturiser som bas, borstar sina bryn och emellanåt fyller i dem med ögonbrynspenna också.

Annons

– Sen är det bara mascara och lite krämrouge. För att få lite färg på läpparna använder jag bara de färgade läppbalsamen från Burt's bees, sa Margot Robbie i intervjun som nu har fått nytt liv på sociala medier-appen Tiktok.

Burt's bees tinted lip balms finns i fem olika färgnyanser, allt från rosa och rött till djupare violett. Produkten finns både på apoteket, i mer välsorterade matbutiker och i smink- och klädaffärer, och kostar under hundralappen. ANNONS Klicka här för att komma direkt till produkten och kunna köpa den!

Annons