7 saker du vill veta om Chrissy Teigen
1:24

Efter reklamen: 7 saker du vill veta om Chrissy Teigen

(1:24)

Slå på ljud

Kokboksförfattaren och tidigare modellen Chrissy Teigen, 35, har gjort som många i hennes ålder – och noppat sönder sina ögonbryn i ung ålder. När trenden att ha tunna ögonbryn var som störst under 90- och 00-talet var det många som noppade bort sina ögonbryn helt eller näst därtill. Nu när trenden under många år snarare har varit det omvända, att ögonbrynen ska vara tjocka, definierade och naturliga, är det nog många som har ångrat hur hårt de gick åt med pincetten tidigare.

Frisören: Här är saker kunder säger till mig dagligen – som jag hatar

Teigen, som är gift med artisten John Legend och en uppmärksammad profil på Instagram med 36 miljoner följare, har nu valt att sluta ångra sina noppade bryn, och istället göra något åt saken. Därför har hon visat upp på Instagram Story hur hon genomgått en hårtransplantation för ögonbrynen, skriver Daily Mail.

”Jag har aldrig smink på mig om jag kan undvika det så jag var så spänd på den här operationen för att transplantera ögonbryn”, skrev hon före ingreppet.

Visar upp sina nya ögonbryn

Håret till brynen har tagits från modellens bakhuvud. Efter den lilla transplantationen visade Chrissy Teigen upp sina nya bryn.

Snygga sminktrenden bland stjärnorna

”Lite mörka från pennan, men det är så coolt att ha ögonbryn igen”, skrev hon till den nya bilden.

Chrissy Teigen visar ögonbrynen på Instagram Story.

Instagram.

Chrissy Teigen passade också på att höja ett varningens finger till dagens ungdom, vilket kanske är extra nödvändigt nu när många av millenieskiftets trender är tillbaka.

”Tonåringar: Plocka inte bort hela brynen som jag gjorde!!”, skrev hon.

The Storytellers – Lyssna med Markiz
5:14

Efter reklamen: The Storytellers – Lyssna med Markiz

(5:14)

Slå på ljud
Mest läst