Snyggt målade läppar i raketfart
0:58

Efter reklamen: Snyggt målade läppar i raketfart

(0:58)

Slå på ljud

Att sminket blir lite mer dramatiskt när årstiderna växlar från sommar till höst är inget ovanligt – ofta byts det lätta och luftiga sommarsminket ut mot det lite mörkare och mer markerade framåt höstkanten. I år väljer stjärnorna att satsa på övermålade läpplinjer på mer eller mindre markerade sätt, och får på så sätt intrycket av större läppar utan att behöva göra några som helst ingrepp. Det är bara ”the power of makeup”!

Detaljerna som gör att du ser äldre ut än du är

Äldsta Kardashian-syskonet Kourtney Kardashian har den senaste tiden varit enormt uppmärksammad för sin relation och förlovning med Travis Barker – men på hennes senaste Instagram-inlägg är det den snygga glamsminkningen som sticker ut. Kourtney Kardashian visar upp ett par matta läppar i en rosa nude-nyans, som är inramade av en mycket mörkare läppenna, som målats utanför läppens riktiga linje. Läppennan har blandats ihop med läppstiftet, men läpplinjen är ändå tillräckligt markerad för att ge ett dramatiskt intryck.

Så gör du för att lyckas med trenden

Om Kourtney Kardashians look känns för dramatisk kan du inspireras av modellerna Kendall Jenner och Gigi Hadid, som även de sportar neutrala läppstift med mörkare läppenna som de förstorar läpparna med – men på ett snäppet naturligare sätt, med inte lika mörk läppenna som Kardashian.

Frisören: Beteenden vi avskyr att kunder har i salongen

Vill du testa att måla över läpplinjen själv för att få samma look är det ett tips att fokusera på mitten av läpparna, och inte ut mot mungiporna – det kommer ge ett putigt intryck utan att riskera clownlooken.

Källa: Cosmopolitan.

The Storytellers – Lyssna med Sanna
5:00

Efter reklamen: The Storytellers – Lyssna med Sanna

(5:00)

Slå på ljud
Mest läst