Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Här är concealern för mogen hy - som alla pratar om

09 apr, 2021 
Shape Tape Ultra Creamy från Tarte
Letar du efter en concealer som trollar bort mörka ringar utan att lägga sig i linjerna? Vi har testat den nya snackisen Shape Tape Ultra Creamy från Tarte.
Annons
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glowBrand logo
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

En av de största concealer-succéerna någonsin är Shape Tape Concealer från Tarte, en favorit för många då den täcker otroligt bra och går lätt att bygga på i flera lager utan att resultatet blir kakigt. Den har dock inte blivit något stor favorit för de med mogen hy. Anledningen är att formulan lätt lägger sig i de vinklar och vrår som kommer med åren. Lösningen? Nu har Tarte gjort en lillasyster till denna klassiker. Och den är just nu concealern alla pratar om, sök på Google och du får upp en miljon träffar. Varför?

Annons

Shape Tape Ultra Creamy - ny spännande formula

krämig concealer från tarte

Nyckeln till att Shape Tape Ultra Creamy Concealer lyckas bättre på mogen hy än sin föregångare är att formulan här gjorts både krämigare och mer vårdande. Precis enligt den stora trenden inom makeup just nu är detta en hybrid där du får en concealer och vissa egenskaper du annars bara får från en ögoncreme. Det gör inte bara huden mjuk och skön, den får fin lyster också. Även denna går att bygga i flera lager och det finns 18 nyanser att välja mellan vilket gör det lätt att hitta rätt för just dig.

Shape Tape Ultra Creamy Concealer från Tarte kostar 329 kr/10 ml och du hittar den här (reklamlänk).

Annons