Artikeln innehåller reklamlänkar
Meghan Markle
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow
3:54

Efter reklamen: Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

(3:54)

Slå på ljud

Meghan Markle har seglat upp som en stilikon de senaste åren och det är allt från hennes eleganta kläder till hennes naturligt fräscha makeup som inspirerar, t ex de fina ögonbrynen. Men går det ens att få till något liknande om man har lite glest på ögonbryns-fronten? Absolut! Kolla här.

Budgetmascaran som säljer slut överallt – därför är den populär

Hemligheten bakom Meghan Markles ögonbrynslook

meghan markles naturliga bryn

Inte för skarpt formade men ändå tydligt ifyllda ger Meghan Markle en elegant och samtidigt naturlig brynlook.

MISC

Så vad är det som gör hennes bryn så fina? De är både fylliga, elegant markerade och ser samtidigt helt naturliga ut. En av nycklarna till det är, enligt hennes egen makeupartist Daniel Martin, att hon inte försöker få till dem exakt likadana med perfekt symmetri. Istället ser hon på ögonbryns-paret som systrar som jobbar tillsammans för att rama in ansiktet.

Ögonbrynsprodukten som gör det

Här är ögonbrynsmascara en toppenprodukt, gärna med fibrer. Det ökar på fylligheten på ett väldigt naturligt sätt utan att du får några skarpa kanter och använder du den rätt så kan du få ännu bättre effekt. Då är knepet att först borsta på ögonbrynsmascaran mot växtriktningen för optimal fyllighet och sedan borsta i riktningen för att forma.

gimme brow från benefit

En favorit som är lättarbetad och ger precis detta är Benefits Gimme Brow+. Den kostar 349 kr, finns i 10 nyanser så du kan hitta perfekt nyans och du hittar den här (länk till butik).

Skugga fram djupet

Skönhetsredaktören: Tre smarta knep som får ögonmakeupen att sitta bättre

När du väl fått till fylligheten kan du lätt addera mer djup för en än naturligare finish. Välj en brynskugga i en något ljusare nyans än dina ögonbryn och fyll i på väl valda ställen. Det går lika bra med en vanlig ögonskugga men tänk på att den ska ska vara neutral i tonen och helst matt. Med en highlighter i hudnära ton precis under brynet går du också mer definition och samtidigt ett snabbt och fint lyft till hela ansiktet.

brynpalett med skuggor, vax och highlighter från beauty act

All Around Brow Kit från BeautyAct by Kicks är en användbar och prisvärd palett med skuggor i två nyanser, en highlighter plus ett brynvax. Det kostar 249 kr och finns här (länk till Kicks).

När man plockat för mycket

Behöver du hjälpa naturen på traven är ett brynserum toppen. Det finns många nya varianter som bevisat får stråna att titta upp igen och växa sig tätare genom att stimulera den naturliga tillväxten. Det kanske inte blir lika buskigt som i ungdomen men du bara bara lite extra hårväxt för att sedan andra brynprodukter ska få fäste och ge ännu bättre resultat. Använd varje kväll efter rengöringen så kommer du se effekt efter några veckor.

serum som får ögonbryn att växa

Eyebrow Renewing Serum från M2 Beauté kostar 1475 kr/5ml och finns här (länk till butik).

Mest läst