Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Nu kommer Byredos nya drömfina läppbalsam

04 maj, 2021 
senaste makeup-lanseringarna från Byredo
Len och lätt tonad formula som fint förstärker din egna naturliga läppfärg - det får du med senaste nyheter från Byredo.
Annons
Sex steg till en perfekt basBrand logo
Sex steg till en perfekt bas

Det allra hetaste på skönhetsfronten just nu är hybrider, till exempel makeup som förutom att ge färg också har hudvårdande effekt. Allra hetast i den här kategorin är tonade läppbalsam. Nu hakar Byredo på trenden när man släpper sitt lyxiga Tinted Lip Balm.

Tre nya tonade läppbalsam från Byredo

Byredo är ganska nya på makeup och ändå har man lyckats pricka in flera toppenprodukter under det senaste året. Det är inte länge sedan man släppte den fina skuggpaletten Dysco och den suveräna vattenfasta mascaran Tears in the Rain. Du kan läsa mer om dessa här. Och nu kommer alltså ytterligare en produkt som landar precis rätt i tiden. Veganska Tinted Lip Balm har en otroligt behaglig formula där man lyckats mixa ihop ett helt herbarium av välgörande växtingredienser. Den glider fint på läpparna och färgerna lägger sig perfekt jämnt trots att de är så skira. Du får också en väldigt mjuk och vacker glans som sitter förvånande länge. Jag gillar att man här verkar ha tänkt att nyanserna ska fungera oavsett vilken hudton du har.

Tinted Lip Balm från Byredo kostar 415 kr och du hittar det bl a här.

Annons