Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Nu släpps mer lyxig makeup från Byredo

01 apr, 2021 
byredos nya makeupprodukter
Svenska Byredo gör makeup i världsklass och nu lanserar man flera nya produkter som ger guldkant till sminkrutinen.
Annons
Sex steg till en perfekt basBrand logo
Sex steg till en perfekt bas

Byredo överraskade med att lansera lyxig makeup förra året, både när det gäller ytan och innehåll. Mascaran Space Black blev en av favoriterna 2020 men även välkomponerade ögonskuggspaletter, perfekt sittande läppstift med olika finish och färgade multistift ingick i kollektionen. Nu utökar man med flera produkter.

Tre nya stjärnor

Först ut är produkter med fokus på ögonen och precis som tidigare är allt veganskt. Här finns den vattenfasta mascaran Tears in Rain, ögonskuggspaletten Dysco med jordiga nyanser inspirerad av 70-talet samt eyelinern Practical Brown. Alla dessa hittar du i butik från den 1 april. Vi kan dessutom se fram emot tre nyanser av helt nya Lip Balm som kommer i slutet av månaden.

Annons

Användarvänlig design

Makeupprodukterna från Byredo är inte bara spännande att se på. Det finns en tanke bakom den blickfångande designen. Mascarans stjälkliknande form gör att den är extra skön att hålla i och fransmålandet går som en dans på båda ögonen. Borsten är liten så den når varenda liten frans i alla vrår. Ögonskuggspaletten kommer i vackert ostroninspirerad ask som är lätt att öppna med en hand och behaglig i sin mjukhet. Denna gången rymmer den fem perfekt matchade nyanser från den bruna skalan. Väldigt användbart då du kan få till allt från vardagslook till cool sotning med en mjukare finish än om du hade valt svart. Sist men inte minst är eyelinerns applikator noga utvald för att göra det lätt att få till den där snygga inramningen även om du inte är proffs. Den nya bruna nyansen har ett lätt skimmer och om du jobbar på den med finger eller pensel efter att den torkat får du fram en extra glimrande finish.

Vattenfast mascara från byredo

Hyllad makeupartist

Byredo-grundaren Ben Gorham är själv ingen fena på makeup. Så hur har produkterna blivit så bra? Svaret stavas Isamaya French. Hon är en av världens mest eftertraktade och hyllade makeupartister just nu och den som arbetat fram produkterna tillsammans med Byredo-temat. Hon vill inspirera till en hands on-applicering och ser gärna att man doppar ner fingrarna i färgerna och leker loss. Vill du få inspiration till coola looker? Då ska du kolla in hennes instagram här.

Byredos makeup hittar du på märkets egna hemsida, i butiken på Mäster Samuelsgatan i Stockholm och på Åhléns City i Stockholm. Priserna ligger på 415 kr för mascara, 370 kr för eyeliner och 660 kr för ögonskuggspalett.

Annons