Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

10 år gamla budgetfavoriten alla älskar – finns på alla apotek

11 jul, 2023 
AvJessica Blockström Hember
Fotografshutterstock/tt
decubal lips
En kultklassiker till drömpris som är perfekt att ha både hemma och i handväskan.
Annons

Den kallas räddaren i nöden för alla som lider av torra läppar emellanåt, lätt får spruckna nagelband eller på annat sätt är torr på huden. Kikar du i handväskan eller badrumskåpet hos skönhetsprofiler är chansen stor att du hittar en tub. Kanske inte konstigt då du kan klicka hem denna multifunktionella favorit för mindre än 100 kr. Så vad är det för magisk produkt?

Multifunktionella balmet som trollar bort torra fläckar

ANNONS Lips and Dry Spots Balm heter den här klassikern som funnits i mer än ett decennium, en liten oglammig tub i vitt och rött från Decubal. Den har gjort succé för att den både är enkel, fungerar så bra och kostar så lite. Många jämför den med Elizabeth Ardens Eight Hour Cream men till ett betydligt mer budgetvänligt pris och utan den speciella lukten som den skönhetsikonen har.

Vad är Lips and Dry Spots Balm?

Innehållet är en mjukgörande, lindrande och parfymfri salva där det bara finns fem ingredienser, därför är den mycket snäll och kan användas även på väldigt känslig hud. Här hittar du lanolin och bivax men också vaselin som skyddar mot yttre faktorer och låser in fukt. ANNONS Du kan läsa mer och köpa Decubal Lips & Dry Spots Balm här.

Annons
budgetfavoriten lips and dry spots balm från decubal
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Fler prisvärda varianter

Utöver Lips and Dry Spots Balm som används på extra torra partier så finns det en annan favorit som kändisarna gärna använder. Amanda Schulman är en av dem, som i Youtube-serien I badrumsskåpet avslöjar att hon alltid har en tub Original Clinic Cream från Decubal hemma.

"Den där är svinbra" säger hon i videon och förklarar att hon använder den såväl till barnen som sig själv.

Annons
Återfuktande krämen Decubal Original Clinic Cream
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Annons
Annons