caias all over body glow

3:54

Efter reklamen: Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

(3:54)

Det blir ofta stora snackisar när Caia släpper nya produkter och de säljer också slut samma dag som de landar i webbshoppen. Senaste nyhet märket kommit med är All Over Body Glow som lanserades för drygt en vecka sedan. Det här ska vara en lystergivande cremegel för kroppen. Är den då bra? Vi har testat och är imponerade.

Lyxstrumpbyxa på tub

senaste produkten från caia cosmetics

All Over Body Glow från Caia Cosmetics är precis den där drömprodukten som ger sista touchen till looken när man ska på sommarfest och vill ge huden något extra. Med sin skimrande formula ger den en magisk gyllene glow och samtidigt en utjämnad yta, välkommet om man önskar dölja lite av skavankerna på benen. All Over Body Glow är väldigt mycket Bianca med sin superlyxiga finish och bilderna på märkets hemsida stämmer ganska väl överens om hur resultatet faktiskt blir. Det blir dock kanske mer skimmer än vad märket själva skriver, speciellt i solen, då glittrar det till. Så väntar du dig en helt naturlig lyster kommer du bli besviken. Jämfört med andra "strumpbyxor på tub, t ex Fentys Body Sauce och Nannics klassiker Golden Legs är det här mer partystrumpa.

5 bästa ansiktsmaskerna som ger dig fukt

Tipsen för snyggaste finishen

med och utan all over body glow

Du kan dock inte tänka att det är hudvård även om det finns lite välgörande ingredienser i formulan. Detta är främst makeup för kroppen, en slags highlighter för större partier som benen, dekolletaget och armarna. Tipset för en riktigt snygg och jämn applicering är därför att grunda med vanlig lotion för en väl återfuktad grund. Och använd en applikatorhandske, en sådan som du har till brun utan sol när du ska massera ut den här smidiga cremegelen. Då blir det så fint samtidigt som du undviker superglänsande handflator. Bra applikatorvante hittar du här (reklamlänk från Adtraction). Det finns också en appliceringsborste du kan köpa hos Caia, den har vi dock inte hunnit testa än. Vill du ha lite mindre lyster någon dag? Då kan du enkelt mixa några droppar i din vanliga bodylotion, superfint!

I regn och solsken

Retinol på sommaren - bra eller dåligt? Vi reder ut.

All Over Body Glow sitter väldigt bra men med det sagt så ska du kanske inte slänga dig i närmaste vita skinnsoffa utan något mellan dig och soffan. Om inte den också behöver lite extra glow förstås.

Lyster i flera nyanser

caia all over glow kommer i tre nyanser

Flaskan är en smart pump som är lätt att dosera och av en lätt plast. All Over Body Glow finns dessutom i tre nyanser så du kan välja vilken intensitet och typ av lyster du vill ha: Golden Beam, Golden Tan och Golden Sparks.

Så väljer du rätt bodylotion för din hudtyp

All Over Body Glow från Caia kostar 495 kr/150 ml och Body Glow Brush från samma märke går för 195 kr. Du hittar dem här.

Utvald läsning

Femina