leave in spray för håret m doft av mojave ghost

2:26

Efter reklamen: Skönhetsredaktörens bästa torrschampon

(2:26)

Förra året överraskade Byredo med att lansera ett torrschampo tillsammans med det kultförklarade hårmärket Ouai (uttalas ungefär way). Den här lyxiga snabbtvätten för håret fick den härliga doften av Mojave Ghost, den personliga favoriten hos Ouais grundare, stjärnstylisten Jen Atkins. Hon avslöjar i pressmeddelandet att hon bar just den parfymen när hon kysste sin nuvarande man för första gången.

Hourglass nya fina palett är hållbarhet i lyxklassen

Ouais Super Dry Shampoo med Byredos Mojave Ghost-doft blev en dundersuccé och den limiterade upplagan sålde slut så snabbt att det nästan var över innan det började. Lyckades du inte få en flaska då så kommer dock en ny chans nu.

leave in med mojave ghost-doft är resultatet av det andra samarbete mellan byredo och ouai

Den 2 augusti landar nästa kapitel i kärlekshistorian mellan dessa två. Då lanseras Byredo x Ouai Leave-in Conditioner och det är återigen Mojave Ghost som står för doften. Den multifunktionella leave-in sprayen gör håret lättare att reda ut samtidigt som det tar bort friss, fyller på med näring till topparna och skyddar mot värme. Perfekt som enda styling om du vill förenkla hårrutinen och gå på trenden att framhäva ditt eget naturliga fall.

Det gäller dock att vara snabb för att få tag på en flaska av det här spännande samarbetet. Den begränsade upplagan kommer endast att finnas i Byredos flagship samt vissa andra utvalda butiker. Priset blir 290 kr.

Alicia Vikander och 8 andra kändisar som bär peruk – och vi hade ingen aning

Utvald läsning

Femina