Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Bianca Ingrosso gör låt med Benjamin – sjunger när Caia släpper sommarkollektion

24 jun, 2021 
bianca ingrosso i kampanjfilmen för nya kollektionen
Ingrosso-syskonen överraskar igen då Bianca och Benjamin idag gått live med sitt nya gemensamma musikprojekt.
Annons
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glowBrand logo
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

Med hjälp av sin bror Benjamin gör Bianca Ingrosso debut som sångerska för Caia när hennes skönhetsmärke lanserar sommarkollektion i nästa vecka. Och vilken sång! Filmen till kampanjen rullar redan nu på Instagram och hyllningarna på både hennes och Benjamins konton vill aldrig ta slut. Det är en otroligt vacker och finstämd visa som bygger på klassiska psalmen Den blomstertid nu kommer. Benjamin har skrivit om musiken och producerat tillsammans med Hampus Lindvall.

Lyssna på den här!

Bianca skriver själv på sitt Instagram-konto att det är en dröm som går i uppfyllelse. Vi hoppas på att få höra mer av hennes fina röst.

Annons

Så ser kollektionen ut

caia summer collection

Kollektionen, som ska vara inspirerad av den svenska sommaren med skärgården och de ljusa nätterna, består av 2 multifunktionella paletter, 5 läppstift, 2 läppoljor, 6 nya borstar, 1 necessär och en väska. Produkterna går att köpa var för sig men också som ett kit. Där ingår en palett, ett läppstift, en läppolja, penslar och necessär plus den större sommarväskan. Priset för kitet Summer Collection släpps den 29 juni, du kan bevaka det här (reklamlänk).

Annons