Kim Cattrall.
Pernilla Wahlgrens bästa skönhetstips
0:45

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens bästa skönhetstips

(0:45)

Slå på ljud

Ända sedan hon spelade Samantha Jones i Sex and the city har skådespelaren Kim Cattrall varit en förebild och ikon för otaliga kvinnor världen över. Vid 66 års ålder är hon fortfarande en aktiv och hyllad skådespelare – även om fansen väntar otåligt på att få se henne i Sex and the city-uppföljaren ...And just like that – och dessutom en skönhets- och stilförebild.

När Kim Cattrall säger att hon älskar en produkt blir vi helt klart nyfikna – särskilt om den kommer från budgetvänliga märket Dove. I en intervju med sajten New Beauty konstaterar Kim Cattrall att hon alltid använder sig av Doves Sensitive skin beauty bar – en hårdtvål som är parfymfri och hypoallergen, och som är så mjukgörande att den kan användas även i ansiktet.

Omtvistade hårprodukten Dream coat – så bra är den

Att använda en hårdtvål i ansiktet kan kännas konstigt, men just på grund av produktens mjukgörande egenskaper, så har tvålen till och med röstats fram som en av de bästa ansiktstvättarna på marknaden enligt dermatologer.

Dove Sensitive skin beauty bar.
Foto: Pressbild.
Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Hyllas av tusentals personer

I USA går det att köpa tvålen för mindre än en dollar, men i Sverige måste vi tyvärr beställa den från exempelvis Amazon – och då kostar den lite mer. Då får du dock flera stycken i ett paket, så rengöringen håller länge.

Bland Amazon-recensionerna, där rengöringen snittar 4,8 av 5, är det många som är lyriska, i likhet med Kim Catrrall.

Cindy Crawfords skönhetsråd till dottern: ”Du kommer ångra det”

”Jättebra för känslig hud! Min hy är superkänslig och jag har inga problem med den här tvålen”, skriver en person.

”Dove-tvål är min standard. Den får verkligen bort allt. Jag använder den här i ansiktet. Den är inte uttorkande och gör inte att jag får finnar”, skriver en annan.

Mest läst