Se 5 knep för vackert hår
1:04

Efter reklamen: Se 5 knep för vackert hår

(1:04)

Slå på ljud

Vad kungligheterna har i sina sminkväskor och necessärer är alltid spännande! Vi har redan full koll på att hertiginnan Catherine, Kate, är ett fan av ett särskilt läppglans från Clarins, Natural Lip Perfector, samt använder shampoo och balsam från Kérastase (Bain Oleo-Relax Schampo) och att Meghan Markle använder parfym från Jo Malone London och tvål från Dr. Bronner's (Liquid Soaps Lavender).

Men vilka produkter använder egentligen den brittiska drottningen, Elizabeth? Jo, det ska vi avslöja!

Drottning Elizabeth är oerhört diskret när det gäller att avslöja vilka skönhetsprodukter som hon gillar, och använder, men visst har vi sett henne bättra på det kungliga läppstiftet då och då. Det har till och med fångats på bild. Och nog finns det företag och märken som har levererat beauty till the queen år efter år som förtjänar lite extra uppmärksamhet, det tycker förmodligen även ”Bettan” själv.

Precis som då det gäller kläder och mode är det kvalitet hela vägen som gäller för drottningen av England. Och hon är trogen sina produkter. År efter år efter år…

Jackie Kennedys beautyrutin – smarta knepen som håller än i dag

Skönhetsprodukterna Elizabeth använder

Nyfiken på vad den 96 år gamla monarken använder för beautyprodukter? Vilka hemligheter har hon – egentligen. Nedan listar vi krämerna, dofterna och sminket som alltid finns i den kungliga necessären. Det bästa av allt är att det inte är några superlyxiga dyrgripar hon är förtjust i. Utan helt vanliga produkter i mellanklassen.

Puder

Elizabeth sägs använda ett puder från Clarins, Ever Matte Radiant Matifying Powder, för att lägga den kungliga basen.

Nagellacket

Medan Kate satsar på en ännu ljusare nyans på naglarna, kallad Allure, så målar Elizabeth sina kungliga naglar med ett annat från samma märke, Essie, i nyansen Ballet Slippers.

Handkräm

Även en drottning får torra händer ibland. Detta avhjälps med att hon smörjer tassarna med Clarins Hand and Nail Treatment Cream.

Läppstiftet

Vid ett flertal tillfällen har drottningen fångats på bild då hon målar läpparna med ett läppstift från Elizabeth Arden. Vilket? Beautiful Color Moisturizing Lipstick, i nyansen Wildberry.

Hudkrämen

Även när det gäller huden så föredrar Elizabeth märket med samma namn som hon själv, Elizabeth Arden. Hon använder klassikern Eight Hour Cream Skin Protectant.

Tvålen

Drottning Elizabeth har också ett favoritmärke då det kommer till tvål: Molton Brown.

Källa: Town & Country

Mest läst