Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Emma Stones otroliga hårfövandling under pandemin

04 jun, 2021 
AvAino Oxblod
FotografJordan Strauss/TT.
Emma Stone.
Wow, bioaktuella skådespelaren Emma Stones hår har verkligen mått bra av att få vila under pandemin.
Nu visar hon upp ett iögonfallande svall och gör alla avundsjuka med sin hårförvandling!
Annons
Vårens trendigaste frisyrer och klipp 2021Brand logo
Vårens trendigaste frisyrer och klipp 2021

Många vittnar om att pandemin har varit, om än väldigt jobbig på många sätt, bra för deras hårkvalitet. I stället för att föna, platta och locka håret för att gå till jobbet, något som kan slita väldigt mycket på håret, så har man låtit håret vara ifred.

Många kändisar har också valt att visa upp ett mer naturligt barr på sociala medier som följd av isoleringen under 2020. Artisten Ariana Grande och skådespelaren Vanessa Hudgens är två av de som visat upp ”karantän-lockar”, och låtit bli att styla håret med plattånh som de brukar göra.

En som helt klart verkar ha fått sådana fördelar av coronapandemin är superstjärnan Emma Stone, som nu är bioaktuell som Cruella De Vil i Cruella, den moderiktiga skurken från 101 dalmatiner.

Annons

Emma Stone visar upp nya frisyren

På de röda mattorna där Emma Stone har gjort reklam för sin Disneyfilm, så har hon visat upp en imponerande hårman, som både är längre, tjockare och friskare än den var före pandemin.

De extra stora sjöjungfrulockarna är helt klart en trend som återkommer hos andra stjärnor med, men Emma Stone bär upp dem allra snyggast just nu!

Wow vilket svall Emma Stone!

Cosmopolitan skriver att stjärnans hår är helt naturligt, och att det vittnar om att hon inte bara skippade att göra ett drastiskt hårklipp i karantäntider – något som också blivit vanligt – men att hon också lyckats bygga upp sin hårkvalitet med hjälp av tiden borta ur rampljuset.

Emma Stone är annars känd för att tycka om en axellång page, men kul att hon testar något nytt!

Annons