1:9

Efter reklamen: 10 kändisars hårförvandlingar vi minns

(1:9)

Det finns knappt en mer perfekt vardagsfrisyr än en snyggt slarvig knut eller bulle – man får bort håret från nacken och det är både stylish och bekvämt. Men det som ser så enkelt ut kan vara svårare att få till än man kan tro.

Quinty Mirjam de Vries på sociala medier-appen TikTok har svaret. Quinty, som är stor på plattformen och har över 44 miljoner gillningar på sina videoklipp, har ett videoklipp där hon visar hur hon sätter upp håret i en perfekt avslappnad bulle. Efter att först ha visat i normal hastighet har hon lagt upp ett klipp där hon visar hur hon gör i långsammare tempo för att folk ska hänga med på vad hon gör. Trots detta tar håruppsättningen mindre än 10 sekunder för henne att få till.

Frisörernas hårtips som ger ett ungdomligare intryck

I klippet ser man hur hon sätter upp håret i en hög hästsvans först. Men istället för att dra igenom håret helt så drar hon bara igenom det halvvägs genom hårsnodden, innan hon vrider snodden och slänger över håret över handleden, för att till slut fästa med tofsen. Hår som hänger ut petar hon sedan in i hårbullen.

För att kunna sätta upp håret på det sättet krävs dock en extra elastisk hårsnodd, som ger utrymme för all rörelse utan att gå sönder.

Klippet har gillats närmare 14 miljoner gånger och fått över 46 000 kommentarer.

Lyxiga hårfärgerna som gör att du ser elegant ut

Kolla in klippet här nedan och försök själv!

@quintymirjam

Antwoorden aan @maibou_ MESSY BUN TUTORIAL! | slow enough now? | #hairtok #messybuntutorial

♬ Beggin' - Måneskin

Utvald läsning

Femina