1:49

Efter reklamen: 10 tips som får dig att se 10 år yngre ut

(1:49)

Det behövs inte mer än lite smink, en fräsch klippning och kanske ett tröjbyte för att se ut som en helt ny person. Det visar farmorn Rhonda från Oklahoma när hon besöker Youtubeprofilen Christopher Hopkins, som är känd som ”The makeover guy”. Christopher Hopkins hjälper andra att få en nystart i sitt utseende och plocka fram deras självförtroende med hjälp av smink och styling.

Rhonda före makeovern.

När Rhonda besöker honom är hennes blonda hår slitet och utvuxet ner till axlarna. Hon tycker att hon är för gammal för att ha så långt hår som hon har, och vill ha något kortare och piffigare. Även om Christopher inte håller med om att Rhonda skulle vara för gammal för långt hår så böjer han sig för hennes önskemål.

Så färgar du håret hemma – lika snyggt som hos frisören

Radikal förändring efter frisörbesöket

Och vilket vackert resultat det blev! När ”The makover guy” är klar med Rhonda går det knappt att känna igen henne. Det slitna håret har klippts upp i en kort page med lugg, och Rhonda har sminkats festligt med en lilatonad ögonmakeup och ungdomligt rosiga kinder. Hon har också fått byta till en färgglad blus, i stället för att ha på sig den mer funktionella sporttröjan hon hade från början.

– Vi piggade upp den blonda färgen, gav henne dramatiska ögon och skapade en haklång page med lager, berättar Christopher i klippet, och menar att Rhonda med sitt hjärtformade ansikte är en av få som passar bra i just den frisyren.

Rhonda är nöjd med slutresultatet!

Under tiden pratar Rhonda med sina barnbarn på Facetime för att se vad de tycker om hennes nya piffiga utseende, och åsikterna var enhälliga – det blev fantastiskt!

Prinsessan Madeleines hårresa – så har hon förändrats genom åren

Mer läsning

Femina