Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Återfukta i vinter! 6 magiska nattkrämer mot torr hy

02 dec, 2020 
Nattkrämer mot torr hy
Blir din hy bli extra torr på vintern? Vi har listat 6 fuktgivande nattmasker som hjälper din hy att reparera sig samt boostas med fukt under natten!
Annons

Känner du dig torr och stram nu när vinterkylan börjar krypa på? Under denna kallare tid på året är det lätt att huden blir torrare på grund av det torra och kalla vädret. Något som däremot hjälper är en bra och fuktgivande hudvård som boostar din hy med fukt, fukt och ännu mer fukt!

Ibland har man även ingen lust att fuktbomba huden det första man gör på morgonen då det kan bli kletigt under sminket och huden låts inte vila och verkligen ta upp fukten. Därför är fuktgivande nattkrämer perfekt väg att gå för att undvika torr hy. Hyn får en ordentlig fuktboost på kvällen som sedan få värka i lugn och ro utan många yttre påfrestningar under natten – riktig win win både för dig och din hy!

Vill du ge din hy extra kärlek så är en fuktgivande mask perfekt att använda några gånger i veckan. Här listar vi våra 8 favoriter i butik just nu.

Fuktgivande nattkrämer i butik just nu:

Nedan listar vi 6 grymma nattkrämer som verkligen går in på djupet och fuktbombar huden under nattens stilla timmar, perfekta att unna sig i vinter!

Annons
nattkräm torr hy

Aromessence Magnolia Youthful Night Balm från Decléor är ett naturligt nattbalsam som innehåller djupverkande essentiella oljor som ger en mjukgörande och lugnande effekt på huden. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

fuktgivande ansiktskräm

Eight Hour Cream från Elizabeth Arden är en unik gelcreme med lavendeldoft som ger återfuktning på djupet samtidigt som den skyddar och lindrar torr hy över natten. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
nattkräm fuktgivande

En rik och lyxig creme från Sensai som är fylld med anti-ageing ingredienser och ökar hudens elasticitet, förbättrar lystern och bekämpar torrhet. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

kräm till fuktfattig hy

Nattkräm från Ole Henriksen som balanserar kraftfulla, hudutjämnande ingredienser med djupt återfuktande och närande ämnen. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
fuktgivande kräm vinter

Intensivt återfuktande nattcreme från Lumene som ger din hud intensive återfuktning under natten. Sammansättningen med rent nordiskt källvatten och björksav får huden att se välmående och strålande ut på morgonen. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

nattkräm fukt

Fuktgivande kräm till natten från Clinique som stimulerar den naturliga kollagen- och elastinproduktionen och stöttar den optimala cellförnyelsen på natten och stärker hudens fuktbarriär. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

LÄS MER:

7 smarta shoppingtips – så köper du bara det du behöverBrand logo
7 smarta shoppingtips – så köper du bara det du behöver
Annons