Flytande highlighter som ger glow

En highlighter kan verkligen bli din viktigaste ägodel i necessären när du hittar rätt. Ja, ni som vet ni vet.

Men, om du fortfarande inte har hittat kärleken i glow och lyster så kanske vi kan hjälpa dig på traven.

Nu listar vi nämligen fyra enkla anledningar till varför alla borde ha en flytande highlighter i sitt liv och tips på populära alternativ som kan vara värda att investera i.

Fortsätt scrolla ner för att inspireras och hitta dina favoriter redan i dag. Du kommer inte att bli besviken!

Så använder du en flytande highlighter för bästa resultat

1. Tillför lyster och glow till din foundation

Om du är ute efter en glowig look så är det här knepet räddaren i nöden. Blanda i någon droppe av din illuminator eller flytande highlighter med din foundation och applicera som vanligt. Vips så har du ett resultat med extra lyster och glow!

2. Blanda med din dagkräm

Om du i stället är ute efter ett ännu mer naturligt resultat med extra skimmer eller lyster så kan du blanda i någon droppe i din vanliga dagkräm. Det ger ett fint resultat med lite mer glow än vanligt.

3. Kan användas under din foundation för en naturlig finish

Du kan också punktapplicera din flytande highlighter under din foundation på de ställen där du vanligtvis använder den. Det gör att din highlighter inte blir lika markant och du får ett fint och naturligt resultat.

4. Använd som en vanlig highlighter

För att få en highlighter som poppar och som passar perfekt till fest så kan en flytande highlighter göra under. Testa att applicera din flytande produkt under ditt puderalternativ för att få de att samarbeta och framhäva varandra på bästa sätt.

Flytande highlighter och illuminator i butik just nu

Highlighter droppar som ska ge lyser

Flytande highlighter som ska framhäva ansiktet och ge det en naturlig lyster, från L’Oréal Paris. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Illuminator/highlighter drops som kan matchas i din foudnation

Flytande illuminator som ska vara lätt att blanda in i din foundation för ett resultat med lyster och glow, från Kicks Beauty. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Flytande highlighter i drop form som ska bidra med lyster

Fuktighetsgivande glow drops som ska bidra med lyster till din makeup, från IsaDora. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Flytande illuminator som ska ge glow

Vegansk flytande illuminator som ska ge ett naturligt resultat samtidigt som den återfuktar huden, från Estelle & Thild. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Läs mer: 

Highlights som ger naturligt glow till vintertrött hy

Guide: Allt du behöver för en komplett hudvårdsrutin