Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Gjorde populära brynbehandlingen – missen fick henne att gråta

13 jun, 2022 
AvJohanna Lejon
FotografTIKTOK, TT.
Den unga kvinnan testade Brow lift – och resultatet blev en katastrof. Nu berättar hon vad hon gjorde för att få ögonbrynen att se ut som de gjorde innan behandlingen.
Annons
Vanliga misstagen som gör ditt smink mindre elegantBrand logo
Vanliga misstagen som gör ditt smink mindre elegant

Att fixa ögonbrynen är trendigare än någonsin. Just nu finns mängder av behandlingar som gör brynen både fylligare och mer välformade. En av de vanligaste behandlingarna är ett Brow lift, eller Brow lift lamination – som det också kallas. Behandlingen är en slags permanent av brynen där formen fixeras som du vill ha den. Perfekt om du har bryn som inte samarbetar men också om du vill att det ska se fylligare och tätare ut där på brynfronten utan att göra ett större ingrepp som exempelvis Microblading. Det finns, förstås, hemmakit men Brow lift görs med fördel på salong. Här kan du läsa mer om behandlingen, vad den kostar och hur den utförs.

Misslyckade Brow lift-behandlingen

Men, som alltid när något blir rysligt populärt så uppstår förstås missar. En hel del sådana också. Alla behandlingar går inte enligt plan, och det var precis det som hände TikTok-användaren Cassie. I ett klipp hör vi henne gråta över den misslyckade behandlingen av brynen. På sociala medieplattformen berättat hon mer om vad som hänt. Resultatet då hon gjorde ett efterlängtat Brow lift blev en total katastrof. Anledningen? Brynen blev på tok för breda och buskiga. Kort sagt: helt onaturliga. Cassie passade också på att visa foton på hur hon trodde att resultatet skulle bli – och sedan hur resultatet faktiskt blev. Hon översvämmades snabbt av kommentarer från hjälpsamma människor som gav sina råd.

Annons

”Det är för att du har stora ögonbryn. Mina är likadana. Bara borsta dem”, skrev en användare.

En annan kontrade med:

”Blöt dem så fort som möjligt och kamma ner dem.”

Cassie testade sedan tipsen, som till hennes stora glädje faktiskt fungerade (vilket hon visar i denna video). Hon blötte brynen med en våtservett, kammade ner dem och det hela såg sedan genast bättre ut. När hon senare även blötte ögonbrynen helt, med varmt vatten, blev resultatet än bättre.

– Nu ser de nästan ut som mina vanliga bryn, konstaterade Cassie men la sedan till att hon var besviken, speciellt eftersom brynbehandlingen var det första hon unnat sig själv sedan hon blev mamma.

Källa: The Sun

Annons