Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Godaste nyheterna på parfymhyllan

16 feb, 2024 
Gott doftande parfymer.
Sprudlande citrus, en fruktexplosion och en riktig lyxcologne. Skönhetsredaktören har doftat sig igenom vårens parfymnyheter.
Annons
6 Artister som släppt sin egen parfymBrand logo
6 Artister som släppt sin egen parfym

1. Chloé Lumineuse EdP

Chloé Lumineuse EdP.
Chloé Lumineuse EdP.

Chloé Lumineuse EdP är det franska modehusets första gourmand-doft där ros och jasmin flätas samman med vanilj och flaskans rosett pryds av den ikoniska Chloé-sömmen. Se mer och köp parfymen här (reklamlänk).

2. Replica From the Garden, Maison Margiela

Replica From the Garden från Maison Margiela.
Replica From the Garden från Maison Margiela.

Vare sig du älskar att påta i jord eller bara drömmer om att sitta i en prunkande soldränkt trädgård är Replica From the Garden från Maison Margiela underbar med noter som tomatblad och grön mandarin. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Annons

3. Daisy Pop, Marc Jacobs

Daisy Pop från Marc Jacobs.
Daisy Pop från Marc Jacobs.

Pop är vårens kollektion i Marc Jacobs härliga Daisy-familj där de klassiskt blomprydda korkarna för första gången matchas med matta rosa flaskor. Daisy Pop är sprudlande citrusblommig med yuzu, grapefrukt, viol, jasmin, mysk och vanilj. Se mer och köp parfymen här (reklamlänk).

4. Infusion de Gingembre, Prada

Infusion de Gingembre från Prada.
Infusion de Gingembre från Prada.

Lyxcologne bjuder Prada på i sin Infusion de Gingembre där aldehyder, mysk och ingefära varvas med citrusackord i flera lager vilket ger en superfräsch och kryddig doft. Ca 1900 kr/100 ml cologne.

Annons

5. Sending Love, Zarkoperfumes

Sending Love från Zarkoperfumes.
Sending Love från Zarkoperfumes.

Zarkoperfumes nya hjärtprydda doft Sending Love är en modern gourmand där söt citron, grön lime och mandarin möter kola, persika, vit choklad och eleganta tränoter. Se mer och köp parfymen här (reklamlänk).

6. Green Stravaganze, Valentino

Born in Roma, Green Stravaganze från Valentino.
Born in Roma, Green Stravaganze från Valentino.

Femte damdoften i Valentinos Born in Roma heter Green Stravaganze, en blommig parfym med aningen rökighet. Hemligheten är mixen av jasmin, lapsang-te och vanilj. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Annons

7. Brisa Cubana, Escada

Brisa Cubana från Escada.
Brisa Cubana från Escada.

Vill du känna doften av sommaren är Brisa Cubana från Escada perfekt, en fruktexplosion med både sötma och friskhet där parfymören inspirerats av en virgin mojito och använt sig av noter från mint och mariposa-ackord. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons