Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Goldie Hawns inspirerande skönhetsrutin

24 jan, 2023 
AvAino Oxblod
FotografMARIO ANZUONI
Goldie Hawn har alltid inspirerat kvinnor världen över med sitt vackra utseende och härliga attityd.
Nu när Hollywood-stjärnan börja närma sig 80 år är hon piggare och gladare än någonsin.
Här är hemligheterna bakom Goldie Hawns eftertraktade skönhetsrutin!
Annons
8 familjer med kända syskon från vita dukenBrand logo
8 familjer med kända syskon från vita duken

Det är svårt att tro att Hollywood-stjärnan Goldie Hawn börjar närma sig 80 år. Hon har förvisso varit känd sedan 60-talet och varit med i filmer som Kaktusblomman, Private Benjamin och Före detta fruars klubb, men ser långt yngre ut än de 77 år hon har hunnit fylla.

Goldie Hawn har alltid inspirerat kvinnor världen över – inte bara med sin talang och arbetsvilja, men också med sitt vackra hår, glada inställning och hälsosamma uppsyn. Så hur gör skådespelaren, som också är mamma åt världsstjärnan Kate Hudson, för att hålla sig på topp?

När det gäller Goldie Hawns skönhetsrutin så ligger fokus på kontinuitet och en simpel rutin.

Annons

– Jag tvättar ansiktet varje kväll, och masserar det i ungefär tre minuter, och sedan applicerar jag krämerna på ansiktet och går och lägger mig. Sedan vaknar jag och gör samma sak, har Goldie Hawn sagt.

Goldie Hawns naturliga skönhetsrutin

För att få till stjärnas glow i ansiktet handlar det alltså inte om att ha en lång skönhetsrutin, utan snarare få produkter som fungerar.

Goldie Hawn tycker om att hålla sig till naturliga produkter, och har berättat att hon använt kokosolja i ansiktet och aldrig har färgat sitt vackra, blonda hår.

– Jag vet att det låter konstigt, men jag har aldrig färgat mitt hår. Jag tvättar det bara som vanligt eftersom jag inte har några kemikalier i det.

Goldie Hawn med Peter Sellers 1970.

Skådespelaren poängterar också vikten av att använda solskyddsfaktor, men menar att det finns andra saker som gör skillnad också – framförallt vad man stoppar i sig och hur man mår.

Annons

– Det handlar om att se till att man är återfuktad och att man äter oljebaserad mat eller olja, och ler mycket, har Goldie Hawn sagt.

Även dottern Kate Hudson har pratat om sin mammas hälsosamma inställning till livet.

– Det handlar mer om vad vi äter. Som gröna juicer – mamma har alltid druckit gröna juicer. Och ätit teskedar med olivolja. Vi älskar produkter, och har kul med produkter, men när det gäller riktiga saker som jag lärt mig av min mamma, så gäller det hennes livsstil. Hon har alltid varit hälsosam och aktiv och druckit något grönt.

Kate Hudson och Goldie Hawn på biopremiär.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Lena Endre om dagens skönhetsideal: "Förjävligt"Brand logo
Lena Endre om dagens skönhetsideal: "Förjävligt"
Annons
Annons