Se också: 4 hårmissar nästan alla kan relatera till
0:56

Efter reklamen: Se också: 4 hårmissar nästan alla kan relatera till

(0:56)

Slå på ljud

Brittiska Hannah Elizabeth tycker om att sätta in hårförlängningar i håret för att få ett längre och tjockare svall, och brukar aldrig ha några problem med det. Men när hon bestämde sig för att uppsöka en annan frisör än vanligt gick det inte som planerat.

– I vanliga fall fixar jag mina förlängningar på ett visst ställe men jag bestämde mig för att gå till ett annat ställe. Aldrig igen, säger Hannah.

5 frisyrer som skadar ditt hår utan att du vet om det

När du sätter in förlängningar i håret ska frisören klippa håret så att förlängningarna blandas in med dina naturliga slingor, så att det blir en sömlös övergång. Men så blev det inte här.

Likt Angelina Jolies uppmärksammade hårkatastrof går det en rak linje i håret där Hannahs naturliga hår tar slut och det bara är extensions som hänger ut. Hannah visar sin frisyr och är själv chockad över resultatet.

– Hon har verkligen gjort fel här. Hur vågar du säga att det ser bra ut, är du galen, säger hon i videon.

”Vilken katastrof”

Frisören som satte i förlängningarna tyckte nämligen själv att det såg bra ut i frisörsalongen. Hannah förklarar att hon gick tillbaka till salongen för att få det fixat, men sedan gick till en annan salong. Att få håret som hon ville ha det kostade henne i slutändan tre gånger mer än om hon hade gått till sin vanliga frisör från början.

@hanelizabetx

the girl actually sorted it out as well bless her she was so lovely too but PLS WHAT IS THIS 🥲 I just had to laugh 🥲 #fyp #foryou #foryoupage #hairextensions #extensions

♬ original sound - Han

Hannahs video har visats över 100 000 gånger, och bland kommentarerna är det många som är förvånade och sympatiserar med henne.

”Det här är varför man aldrig ska vara otrogen mot sin frisör... Kan bara föreställa mig hennes ansiktsuttryck när hon ser detta”, skriver en person.

Bästa frisyrerna för tunt hår efter 50

”Vilken katastrof”, skriver en annan.

”Åh herregud tjejen, jag beklagar”.

Se också: 5 saker att aldrig göra med blött hår
1:00

Efter reklamen: Se också: 5 saker att aldrig göra med blött hår

(1:00)

Slå på ljud