1:28

Efter reklamen: Här är kändisarnas värsta hårmissar

(1:28)

De allra flesta kommer ut från frisörsalongen med hår som är fräschare och snyggare än det var innan – men så finns det också katastrofexemplen där hårresan har gått åt andra hållet.

Nu berättar en kvinna på TikTok, vars upplevelse har plockats upp av The Sun, om sin skräckupplevelse hos en frisör hon har gått till i två år redan. Kvinnan hade redan blont hår, och ville färga håret ljusare, till en nyans av platinablond. Målet var att håret skulle kännas fräschare och piggare.

Blir franskt chic i höst – inspireras av frisyrerna

Men drömmen om det ljusa hårsvallet blev en mardröm, när hon kom ut från frisören med fläckigt färgat hår. Hon bokade då en till frisörtid, och menar att håret var olika nyanser av blått, orange och kritvitt tack vare det dåligt skötta jobbet av frisören.

”Han sa åt mig att komma tillbaka den kommande veckan för att få det fixat. Han ignorerade alla mina samtal och vägrar svara mig”, berättar hon på TikTok.

Försökte rätta till håret själv

Kvinnan bestämde sig efter det för att försöka ta hand om färgandet själv, för att rätta till hans misstag.

”Så jag måste försöka lösa det här själv nu... mitt hår är verkligen förstört och nu måste jag hitta en ny frisör”, skriver hon på TikTok.

Kvinnan har nu fått hundratals kommentarer efter att videon spridits på appen.

Ikoniska Rachel-frisyren tillbaka – så stylar du den modernt

”Omg jag är så förvånad att du har något hår kvar”, skriver en person.

”Hur kunde de kämpa så mycket när ditt hår redan var blont?” undrade en, varpå kvinnan svarade att hon inte hade någon aning.

Andra personer tipsar om att låta håret vara ifred från ytterligare blekningar, och istället behandla det med hårkurer.

”Åh nej, jag gjorde det där mot mig själv under nedstängningen. Jag skaffade en peruk och lät mitt hår vara ifred”, råder en av dem.

Mer läsning

Femina