Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Blir franskt chic i höst – inspireras av frisyrerna

11 okt, 2021 
AvAino Oxblod
FotografClaire Guillon
Snygga franska frisyrer hösten 2021
Att få höra ”du ser fransk ut” är för många bland de finaste komplimangerna en person kan få – den franska looken förknippas med avslappnad elegans.
Därför inspireras vi av franska kvinnor inför höstens frisörbesök, och spanar in deras chica frisyrer!
Annons
Här är kändisarnas värsta hårmissarBrand logo
Här är kändisarnas värsta hårmissar

Det spelar ingen roll om det rör sig om enkort pixiefrisyr, en mörk page med lugg eller ett ledigt svall – franska kvinnor håller stilen oavsett längd på håret. Genom alla år har världen riktat ögonen mot Paris och Frankrike för att inspireras, både när det kommer till mode, skönhet och hår.

När det gäller det sista har fransyskorna alltid varit mästare på att få till den perfekt avslappnade frisyren, som samtidigt ser elegant och chic ut. I höst är det sportigt uppklippta frisyrer som gäller, både den omdebatterade wolfcuten och rockiga längder med rak lugg syns hos landets influencers. Den mest klassiska frisyren för franska kvinnor, den korta mörka pagen med lugg, är såklart också närvarande.

Med allt det i åtanke är det inte konstigt att brittiska Vogue zoomar in på franska influencers för att hitta höstens hårinspiration – vem vill inte inspireras av dem? Spana in de coola franska profilerna här nedan för att hitta bilden på din perfekta höstlook att ta med till frisören.

Justine Soranzo

Marielle Haon

Jeanne Damas

Emmanuelle Koffi

Marta Cygan

Ivana Gibson

Louise Verneuil

Alyssa Coscarelli

Annons