Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Oväntade hårtrenden som är kändisarnas favorit i vår

18 apr, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Trender kommer och går, och i vår vill kändisarna kapa sina lockar.
Världsstjärnor som Jennifer Garner, Zendaya och Kelly Rowland har alla klippt håret och skaffat vårens trendigaste frisyr – pagen.
– Page är tidlöst och kan varieras i oändlighet, säger kändisfrisören Marley Xavier till New Beauty.
Annons
9 gånger kändisar gjort stora hårmakeoversBrand logo
9 gånger kändisar gjort stora hårmakeovers

Nu när våren äntligen är här är det många som vill uppdatera frisyren lite – eller mycket. I Hollywood är trenden tydlig: håret ska kapas, och gärna ordentligt. Kändis efter kändis har låtit frisörerna gå loss på deras långa svall, och klippa till chica och moderna pagefrisyrer i stället.

– Frisyrer som kräver en riktigt bra klippning börjar bli populära igen. Pagen hamnar verkligen i den kategorin, säger frisören David Cruz till New Beauty.

Kändisfrisören Marley Xavier rekommenderar pagen till de som vill göra en drastisk förändring i vår, och bli av med slitet vinterhår.

Annons

– Page är tidlöst och kan varieras i oändlighet. Den går att göra chic, modern, lekfull, you name it. De har verkligen den där det-faktorn, säger han till sajten.

Här är några av stjärnorna som har valt att klippa håret i en supersnygg page – spana in och inspireras inför nästa frisörbesök!

Jennifer Garner

Jennifer Garner har länge haft ett långt hårsvall, men nu har hon klippt håret i en snygg page. Hon har dock berättat att hon redan vill låta håret växa ut så pass långt att hon kan ha en knut på huvudet igen.

Jennifer Garner.
Jennifer Garner.

Hailey Bieber

Modellen Hailey Bieber var en av de första att kapa håret till page, och många har följt i hennes fotspår. Hon har en kortare variant som ofta är stylad platt och chic, snarare än en busigare variant.

Annons

Zendaya

Skådespelaren och modeikonen Zendaya fick alla att gapa när hon dök upp på röda mattan med en voluminös page i början av året, och hon har givetvis fått många kvinnor världen över att gå till frisören i hopp om en liknande frisyr.

Zendaya i Paris.
Zendaya.

Jenna Ortega

Efter sitt stora genomslag i Netflix-serien Wednesday förväntar sig kanske vissa att skådespelaren Jenna Ortega ska ha långa svarta flätor som sin rollfigur Wednesday Addams. I stället har hon valt en busigt uppklippt variant av pagen, en så kallad wolf cut lob. Jennas page är lite längre än de andra kändisarnas, och slutar strax över axlarna.

Annons
Jenna Ortega.
Jenna Ortega.

Kelly Rowland

Destiny's child-alumnen Kelly Rowland är snyggare än någonsin i sin korta page, som får frisören Venner James att jubla.

– Det är färgen, precisionen, sättet den ramar in ansiktet och visar hennes nacke. Den är helt enkelt perfekt.

Kelly Rowland.
Kelly Rowland.
Annons