Fem favoriter från Femina – knepen som ger föryngrande effekt
1:14

Efter reklamen: Fem favoriter från Femina – knepen som ger föryngrande effekt

(1:14)

Slå på ljud

Laminerade bryn

Den allra hetaste bryntrenden, som får flest träffar på sociala medier, är laminerade bryn. Den semi-permanenta behandlingen ger perfekt formade och uppborstade bryn som håller i månader efter behandling. Trenden har anammats av stjärnor som Dua Lipa och Gigi Hadid.

Naturliga bryn

För den som inte orkar lägga så mycket energi på sina ögonbryn är den naturliga bryntrenden den allra bästa. Här handlar det om att hålla sig till sin naturliga ögonbrynsform, och kanske bara hålla efter formen lite så att de inte blir vildvuxna. Brynen är varken tjocka eller tunna, utan mer bara enkla och minimalistiska.

Fluffiga bryn

Fluffiga ögonbryn är en trend som har hållit i ett tag, och som är besläktade med båda de ovanstående trenderna. Stjärnor som Billie Eilish har setts borsta upp sina brynhår, men istället för den laminerade looken håller man det mer naturligt och avslappnat.

Få ett ansiktslyft – med hjälp av din mascara

Blekta bryn

Kändisar som Kim Kardashian, Lady Gaga och Lizzo har alla visat upp trenden med blekta bryn – lite mer svårburet än andra bryntrender, men desto mer edgy om man vill sticka ut. Vill du inte ta steget ut och bleka brynen finns det många bra knep för att få looken av blekta bryn utan att faktiskt bleka dem.

90-talsbrynen

Efter år av tjocka och fluffiga bryn som de stora trenderna, så har det börjat komma en uppstickare – de tunna 90-talsbrynen. Det är många vars ögonbryn fortfarande inte har hämtat sig från noppandet på det faktiska 1990-talet, och då kan det vara skönt att det är trendigt med smala bryn igen, så man slipper lägga massor av tid på att fylla i dem. Har du naturligt tjocka bryn bör du dock tänka ett varv innan du noppar bort dem, för trenderna svänger alltid fram och tillbaka.

Fox-bryn

De sneda fox-brynen ger intrycket av ett ansiktslyft, och blev en riktigt het trend när Bella Hadid började ha dem. Många rakade av sig änden av brynen för att kunna fylla i dem mer rakt upp istället för att de sluttar ner igen.

Källa: Glamour magazine.

Mest läst