Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Hollywoodstjärnans drastiska förändring med håret

12 apr, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT/INstagram.
Julianne Hough har förändrat håret mycket.
Hollywoodstjärnan Julianne Hough har haft sin kortare blonda signaturpage i flera år.
Men medan många väljer att kapa längderna i tristess under coronapandemin, så har stjärnan gjort tvärtom – och ökat på längderna på ett drastiskt sätt.
– Vi har pratat om att göra den här looken i två år, säger hennes frisör.
Annons
Vårens trendigaste frisyrer och klipp 2021Brand logo
Vårens trendigaste frisyrer och klipp 2021

Julianne Hough, 32, är en känd amerikansk dansare, skådespelare och tv-profil, som började sin karriär som dansare i den amerikanska motsvarigheten till Let's danceDancing with the stars. Hon gick efter genombrottet vidare till en skådespelarkarriär med roller i filmer som Burlesque, Footloose, Rock of ages och Safe haven. Julianne återvände sedan till Dancing with the stars, men som domare.

Under karriären har Julianne Hough hållit hårt i sin signaturfrisyr – en medellång ljusblond page i olika varianter. För ett tag sen valde hon att färga håret pastellrosa, men nu har Hollywoodstjärnan gjort en ny dramatisk förändring med sitt hår.

Under pandemin är det nog många som har blivit uttråkade med sin frisyr och kanske till och med plockat fram saxen hemma och kapat längderna framför badrumsspegeln. Eller så har man begett sig till frisören och beställt en stor förändring, kanske i form av hårfärg, lugg eller något annat.

Annons

Julianne Houghs oväntade hårförändring

Julianne Hough har gjort det motsatta, och i stället ökat på hårlängden ordentligt. Från att ha haft en blond page, har hon nu cendréfärgat hår som räcker henne ner till rumpan.

Frisören Riawna Capri i Los Angeles visar nu upp den stora förändringen på sitt Instagramkonto.

”Efter 14 år tillsammans så har vi gjort det igen. En annan färg och styling som Julianne Hough aldrig haft förut”, skriver frisören på Instagram.

Hon kallar hårfärgen för ”Naturally nude”, och har stylat de långa längderna med lösa vågor och en mittbena.

I ett mejl till In Style berättar Riawna mer om hårförändringen.

”Jules är för alltid min musa, och det finns inget jag älskar mer än att skapa med henne. Jag skojar inte, vi har pratat om att göra den här looken i två år. Och så klart, precis som alla andra, är vi helt besatta”, säger hon om resultatet.

Annons