Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Hollywoodstjärnans totala hårförvandling – visar upp nya färgen

13 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografClaire Guillon
Skådespelaren Florence Pugh är ett av de hetaste namnen i Hollywood just nu.
Från att ha haft blont hår med rosa toppar visar stjärnan nu upp en helt annan frisyr – med en oväntad hårfärg.
Annons
10 kändisars hårförvandlingar vi minnsBrand logo
10 kändisars hårförvandlingar vi minns

De senaste åren har skådespelaren Florence Pugh varit på allas läppar. Hon slog igenom stort med huvudrollen i den omtalade skräckfilmen Midsommar, där hon och ett gäng amerikaner följer med sin svenska vän hem till Sverige för ett minst sagt speciellt midsommarfirande. Filmen hyllades av kritiker och publik, och blev start för en fortsatt Hollywoodkarriär för skådespelaren. Nu är hon aktuell i filmen Black widow tillsammans med Scarlett Johansson och Stranger things-stjärnan David Harbour.

Annons
Så här såg Florence Pugh ut när hon gjorde reklam för Midsommar.

I vanliga fall är vi vana vid att se Florence Pugh med en blond frisyr, och senaste tiden har hon haft blont hår med både rosa och blåa toppar. Men nu har stjärnan gjort en total förvandling gällande sitt hår – och blivit brunett. På Instagram Story visar hon upp hur hon har färgat håret brunt.

Visar upp nya håret på Instagram

Förvandlingen verkar dock ha professionella grunder. Pugh har färgat håret för en ny roll i Netflixproduktionen The Wonder, där hon spelar en sjuksköterska på 1800-talet. Skådespelaren spelar för tillfället in filmen på Irland.

Annons

Det var på väg till en inspelningsdag som Florence Pugh visade upp sin nya hårfärg, och till skillnad från många andra skådespelare verkar hon alltså ha valt att färga håret för att passa rollen, snarare än att ha en peruk. Stjärnan har dock inte kommenterat hårfärgen själv, utan skrev istället om nerverna inför den första inspelningsdagen.

Så här ser Florence Pughs nya hår ut:

Annons