Video: Se saker lyckliga par gör på helgerna – för att få relationen att hålla
1:04

Efter reklamen: Video: Se saker lyckliga par gör på helgerna – för att få relationen att hålla

(1:04)

Slå på ljud

Krämer, peelings och behandlingar. Ja, nog finns det otaliga sätt att underhålla vår hy. Men de flesta av dem kostar en slant. Därför är det extra roligt då det, då och då, kommer upp hudvårdstips som är helt gratis.

Och nu har det faktiskt skett. Ett riktigt hudvårdsproffs har, via TikTok, avslöjat några fantastiska tekniker för att hålla huden ung. Det bästa av allt? De kostar noll kronor! Det är TikTokern som går under användarnamnet @Isabelle.Lux som, i ett kort klipp, berättar vad hon gör för att ge sin hy ett hälsosamt glow – ett glow som gör att nästan ingen kan gissa hennes egentliga ålder.

Isabelle har, på grund av sina smarta tips och sin pigga look, fått tusentals följare på den uppskattade sociala medieplattformen. Och ofta tror folk att hon är betydligt yngre än hon är. Hon har fyllt 30 år, men det flesta av hennes följare gissar att henne ålder är kring 20. Och ja, kanske beror det på beautytipsen hon delar i videon.

@isabelle.lux

Lifestyle is like 80% of the skincare game honestly - little habits at home really add up🙏🏼 #reverseaging #mcdonaldshacks #antiaging #skincare101

♬ original sound - Isabelle ⚡️ Lux

1. Använd rätt handduk till ansiktet

Sluta använda en vanlig handduk när du torkar ansiktet. Använd istället en ansiktsspecifik handduk eller till och med en pappershandduk, menar Isabelle.

– Vanliga handdukar är alldeles för grova och innehåller massor av bakterier, slår hon fast.

”Jag åt inte socker på ett helt år – då hände det här”

2. Sluta upp med att tvätta ansiktet i duschen

Hennes andra råd var att undvika att tvätta ansiktet i duschen.

– Tvättar du ansiktet i duschen riskerar du att få dina hårprodukter eller kroppsprodukter på ansiktet. Dessutom är vattnet alldeles för varmt.

Isabelle uppmanar istället till att använda svalt vatten på ansiktet. Det mår ansiktet bättre av.

3. Tänkt på hur du sover

Hennes tredje tips handlar om hur vi sover.

– Lär dig att sova på rygg, uppmanar hon.

Anledningen? När du sover på sidan är det lätt att få sovrynkor, från kudden. Du kommer se betydligt piggare ut om du tillbringat natten sovande på rygg, istället för på mage eller på sidan.

Hela Isabelles klipp kan du ta del av här.

Källa: The Sun

Mest läst