Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Jennifer Aniston hyllas för gråa håret

21 sep, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Jennifer Aniston.
Under hela sin karriär har skådespelaren Jennifer Aniston varit en hårförebild, och fått miljontals personer att klippa sig som henne.
Nu hyllas Hollywood-stjärnan för att hon låter grått hår kika fram i svallet.
”Uppfriskande”, kommenterar ett fan till videon.
Annons
Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tidernaBrand logo
Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tiderna

Jennifer Aniston är inte bara en av Hollywoods mest välbetalda skådespelare – hon har också alltid varit en riktig stil- och hårförebild. När Aniston spelade Rachel Green i Vänner kopierades hennes ikoniskt uppklippta 90-talsfrisyr av miljontals personer världen över, och ”Rachel hair” blev ett eget begrepp.

Men även efter tiden i den klassiska sitcom-serien har Jennifer Aniston fortsatt inspirera med sitt vackra svall, och de senaste åren har skådespelaren också lanserat hårmärket Lolavie, med produkter som ska hjälpa håret att se friskt och vackert ut.

Annons

Det är i samband med lanseringen av en ny Lolavie-produkt som Jennifer Aniston har spelat in en video på Instagram, där hon hyllas för sitt hår – för att det är grått. I videon dyker Jennifer Aniston upp bakom en dörr och visar upp produkten, klädd i gråa träningskläder och med håret i en halvuppsättning, med slingor som ramar in ansiktet. I hårlinjen syns gråa rötter blandas med det annars cendrefärgade håret, något Jennifer Aniston nu hyllas för.

”Snyggt att du låter grått skina igenom – uppfriskande”, skriver en person.

”Jen ditt hår är ett mästerverk och alla håller med”, skriver en annan.

”Älskar det gråa”, hyllar en tredje.

Jennifer Aniston om grått hår

I en intervju med Glamour har Jennifer Aniston själv konstaterat att hon tycker att alla ska göra det de vill med sitt hår.

Annons

– Om du vill bli gråhårig, kör på det! Om du vill fortsätta färga håret, så är det bra också. Jag tycker att alla ska må bra i besluten de gör, inklusive att omfamna naturlig färg och textur, säger hon i intervjun och fortsätter:

– Hår är ett kreativt sätt att uttrycka sig själv, och jag älskar att ditt humör och din energi kan ändras när man byter frisyr, klipper sig eller färgar håret.

Annons