Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Jennifer Anistons skönhetsknep – budgetkrämen för 50 kronor

10 maj, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Jennifer Aniston.
En Hollywoodstjärna som Jennifer Aniston har råd med de dyraste hudvårdsprodukterna i världen.
Men en produkt som den världskända skådespelaren älskar kan du köpa för under femtiolappen i din vanliga matbutik.
Annons
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tipsBrand logo
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tips

Om man har spelat i tio säsonger av klassiska tv-serien Vänner behöver man aldrig oroa sig för pengar igen – och för Jennifer Aniston har succéerna avlöst varandra även efter serien lades ner för snart 20 år sedan. Hon har sedan dess haft stora roller i serier och filmer som The morning show, Murder mystery och Familjetrippen, och dessutom förblivit en av världens kändaste kvinnliga skådespelare.

Jennifer Aniston kan alltså köpa de allra dyraste hudvårdsprodukterna som finns på marknaden utan att blinka, men trots det har hon valt att behålla en gammal klassisk produkt i sin hudvårdsrutin, som finns i vanliga matbutiker och inte behöver kosta över femtiolappen.

Jennifer Anistons viktiga budgetkräm

Stjärnan har berättat för Redbook magazine att en produkt hon fortsätter att använda är vanligt vaselin på tub. Jennifer Aniston använder det som balsam för sina ögonfransar, så att de håller sig långa och friska. Hon använder också lite vaselin under ögonen för att slippa påsar och mörka ringar.

Hos Lyko hittar du massvis av Vaseline-produkter. Spana in hela sortimentet HÄR (reklamlänk)!

Aniston är inte den enda Hollywood-stjärnan som förlitar sig på billiga produkter för att hålla hyn i schack. Vi har tidigare skrivit om skådespelarnas fabless för Weledas hudkräm Skin food, som också den finns i välsorterade matvarubutiker, och föredras framför dyrare krämer.

Annons