Artikeln innehåller reklamlänkar
Sharon Stone 2023.
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tips
0:46

Efter reklamen: Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tips

(0:46)

Slå på ljud

När det kommer till hudvård vill vill ofta inspireras av stjärnorna – få personer har ju så vacker och återfuktad hud som de kända Hollywood-kvinnorna. Många av dem går regelbundet på olika skönhetsbehandlingar för att hålla huden i toppskick, och lägger tusentals kronor på exklusiv hudvård.

Att höra om en produkt till budgetpris som många kändisar älskar får en därför att spetsa öronen lite extra. När stjärnor som har hur mycket pengar som helst ändå väljer en kräm som inte kostar särskilt mycket och finns i vanliga butiker, så är det svårt att inte bli nyfiken.

Virala läppstiftet som passar alla – nu säljer den slut överallt!

En sådan produkt är hudkrämen Skin food från märket Weleda – en riktig klassiker som har hängt med genom åren, och blivit mångas favorit på vägen. Stjärnor som Sharon Stone, Julia Roberts, Jane Fonda, Victoria Beckham och Adele har alla hyllat den feta krämen i grön tub.

Julia Roberts favoritkräm – så använder hon Skin food

Weleda Skin food (länk till Åhlens) går att använda både på ett torrt ansikte för både fukt och fett, men även på kroppens torrare delar, som armbågar och hälar – och inte minst händer.

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

– Jag tar det på händerna när jag har diskat, och så slutar det med att jag har satt det på armbågarna och fötterna med. Innan jag vet ordet av så har jag klämt sönder den stackars gröna tuben, har Julia Roberts sagt om produkten, skriver Yahoo.

Skönhetsexperten: Så väljer du rätt brun utan sol för din hy

Hudkrämen går ofta att köpa i välsorterade matvarubutiker, hälsokostaffärer och online, och kostar inte mer än kring 70-80 kronor för en liten tub.

Köp Weleda Skin Food hos Åhléns HÄR (länk till Åhlens).

Köp Weleda Skin Food hos Lyko HÄR (länk till Lyko).

Köp Weleda Skin Food hos Nordicfeel HÄR (länk till Nordicfeel).

Mest läst