Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Jennifer Anistons lättskötta sommarfrisyr

26 jul, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Det finns knappast än större frisyrikon i Hollywood än Jennifer Aniston.
Till sommaren har stjärnan valt en lättskött sommarklippning som inte kräver så mycket styling – perfekt under ledighet.
”Inget bättre än en fräsch sommarklippning”, skriver Anistons frisör Chris McMillan.
Annons
5 sätt att bevara din hårfärg i sommarBrand logo
5 sätt att bevara din hårfärg i sommar

Få skådespelare har hyllats mer för sina frisyrer och hårstylingar genom åren än forna Vänner-stjärnan Jennifer Aniston. Hennes ikoniska hår från 90-talsserien är en av populärkulturens mest efterhärmade frisyrer någonsin, och sedan dess har hennes svall gått från klarhet till klarhet på röda mattan och i hennes olika filmer och tv-serier. Nu för tiden är Jennifer Aniston också grundare och ägare av sitt eget hårvårdsmärke LolaVie.

I många år har Jennifer Aniston fått sitt hår klippt av frisören och vännen Chris McMillan, och även inför sommaren var det Chris som fixade Jennifers frisyr.

”Inget bättre än en fräsch sommarklippning”, skriver han på Instagram till en bild på de två tillsammans, där Jennifers hår är nyklippt och stylat.

Annons

Så klipps Jennifer Anistons hår

I inlägget avslöjar Chris hur de fått till den snygga och lättskötta frisyren, som inte kräver så mycket jobb för skådespelaren att underhålla, skriver Vogue. För att framhäva Anistons naturliga hårtextur har Chris klippt lager i hennes mellanlånga hår, i en stil som gör att hon ”bara kan tvätta och ha håret naturligt under sommaren”.

För att få till stilen har de också använt Anistons egna LolaVie-produkter för att ge håret en naturlig styling och göra håret glansigt och återfuktat.

Annons