Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Jennifer Lopez har kapat håret – nya frisyren

24 jan, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTt.
Jennifer Lopez.
Vi är vana vid att se världsstjärnan Jennifer Lopez med långa lockar eller en stram hästsvans – men nu har hon bytt frisyr helt.
När Lopez fotades på modeveckan i Paris hade hon kapat håret till en kort page.
Annons
Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sigBrand logo
Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig

Få stjärnor är så vana att få kamerorna vända efter sig som världskända artisten och skådespelaren Jennifer Lopez. Det spelar ingen roll vilken röd matta, premiär eller event stjärnan går på – hennes närvaro och looks är alltid bland de som får mest uppmärksamhet.

Nu har J Lo gjort det igen. När stjärnan dök upp på Paris Fashion Week för att se Schiaparellis visning hade hon inte sina klassiska Hollywood-lockar eller långa strama hästsvans – i stället hade hon kapat håret till en kort page.

Jennifer Lopez nya frisyr

Jenny from the block-stjärnan bar den korta frisyren i en trendig wet look, som pricken över i:et till sin avant garde-outfit bestående av en vit volangjacka med silverbroderier, svarta strumpbyxor och unika guldglasögon. Glasögonen matchades med stora guldörhängen och en svart väska med gulddetaljer.

Annons
Jennifer Lopez.
Jennifer Lopez korta page fick stor uppmärksamhet.

Men för en person med Jennifer Lopez budget är det inte svårt att ångra ett klipp. Bara någon dag senare, när artisten gick på visningen för märket Elie Saab på samma modevecka så hade håret blivit längre. Med hjälp av hårförlängningar och flinka hårstylister hade hon nu fått en mjuk frisyr ned till axlarna.

Vi får väl se om Jennifer Lopez snart har lika långt hår som vi är vana vid att se henne med igen!

Jennifer Lopez.
Jennifer Lopez på Elie Saabs visning.
Annons
5 bevis på att alla kändisar såg ballare ut på 90-taletBrand logo
5 bevis på att alla kändisar såg ballare ut på 90-talet
Annons