Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Jennifer Lopez visar upp hetaste hårtrenden på nya bilderna

25 jan, 2022 
AvMalin Ny
FotografTT
Jennifer Lopez testar gärna nya trender och hon har haft alla möjliga frisyrer, hårlängder och nyanser. Nu visar hon upp en av de hetaste hårtrenderna i ett inlägg på Instagram som vi alla kan testa.
Annons
Vinterns stora hårtrender – frisörerna listarBrand logo
Vinterns stora hårtrender – frisörerna listar

Världsstjärnan Jennifer Lopez, 52, är minst sagt aktuell just nu. Den återupplivade relationen med gamla exet Ben Affleck har engagerat hela världen, samtidigt som stjärnan är aktuell med filmen Marry me med Owen Wilson i februari.

Artisten och skådespelerskan älskar, som vi vet, att testa nya saker gällande håret när det gäller allt från att testa nya frisyrer till förlängningar eller avancerade frisyrer. Hon har dessutom testat att vara allt från blond till mörkhårig till mer drastiskt rosa.

Nyligen syntes hon i en frisyr som inte var lika chockerande men ändå en av de hetaste hårtrenderna just nu - nämligen en elegant uppsatt knut i mittbena.

Jennifer Lopez visar hetaste trendfrisyren

Det är kändisfrisören Andrew Fitzsimons som har gjort trendfrisyren på sångerskan, vilket alltså består av en låg knut med mittbena, samt lösa hårslingor vid luggen. 52-åringen har på bilden trendfrisyren och lavenderlila tröja till det.

Jennifer Lopez hårförvandling får många positiva kommentarer och reaktioner – på Instagrambilden har bland annat Katy Perry och Khloe Kardashian skickat uppskattande kommentarer och emojis.

- Det här är min favoritlook någonsin! skriver Katy, medan Khloe nöjde sig med att kommentera en rad med lila hjärtan.

Jenny from the block-sångerskan är inte den enda som har testat trenden den senaste tiden. Realitystjärnorna Kourtney Kardashian och Kylie Jenner har också visat upp samma frisyr.

Annons