chers-riktiga-hår-visar-frisyren-
TV: Chers stilresa genom tiderna
0:49

Efter reklamen: TV: Chers stilresa genom tiderna

(0:49)

Slå på ljud

Artisten tillika skådespelaren Cherilyn ’Cher’ Sarkisian, 75, känner man ofta igen på grund av hennes långa svall. Men vad många inte vet är att hon ofta bär peruk! Inte för att hon inte känner att hennes hår duger – utan för att peruker är så otroligt praktiska när det kommer till att skaffa sig en läcker look på bara ett kick.

– Det är inte så att jag tycker det är något fel på mitt egna hår, men jag älskar verkligen peruker, det har jag alltid gjort. Peruker kräver inte så mycket omvårdnad. Och det gör det enklare för mig att ändra mitt utseende.

Christina Schollins oro över yngsta sonen Linus Wahlgren

Cher: ”Det är inte mitt hår, det är en peruk!”

Vid några tillfällen har Cher rockat ett blont svall, vilket många antagit varit hennes egna hår som hon färgat. Folk undrade då om de intensiva blekningarna slet mycket på hennes hår.

– Det är inga problem alls för mig att vara blond, eftersom det inte är mitt hår. Det är en peruk. Gjort på riktigt människohår, så det känns verkligen som äkta vara, sa Cher i en intervju med Daily Mail.

Superstjärnan Cher om att bli gråhårig i Hollywood: ”Jag vägrar”

Cher vägrar bli gråhårig

Cher ska ha en så stark kärlek för sina peruker att hon i sitt hem i Malibu Kalifornien har ett eget rum för bara för dem som hon enligt uppgifter kallar för sitt ”wig room”. Trots att hon älskar sitt naturliga svall gör hon ingen hemlighet av att hon inte gillar när håret nu gått över till en grå ton. Därför färgar hon det. I en nu intervju med People förklarar hon att grått hår kan vara fint på andra, men inte henne.

– Där är okej för andra tjejer, men jag vägrar bli gråhårig!, säger Cher.

Så håller Cher sig i form

Vad gäller artistens look utöver frisyren gör hon i boken Forever fit från 1991 klart att hon tar aktiva beslut för att hålla sig i form.

– Det viktigaste är att ge sig själv en ärlig chans. Jag slutade röka, jag tar inga droger. Jag dricker aldrig kaffe och dricker nästan aldrig alkohol eller äter rött kött, så jag ligger i framkant, sa hon i en intervju, och kompletterade i en annan:

– Jag tränar. Jag är ganska duktig med min diet, förutom att jag gillar choklad.

Cher semestrar loss utan peruken

Vanligtvis brukar Cher resa med stort bagage, enligt intervjun med Daily Mail gjorde hon klart att hon gärna tar med sig i alla fall minst fyra peruker när hon ska iväg. Men denna sommardag i Italien valde hon att gå utan!

Läckert, inte sant?

Dolly Parton visar sitt hår för (typ!) första gången utan peruk

Cher rockar sitt naturliga svall i Portofino i Italien under sommaren 2021 samtidigt som hon gör tummen upp. Och vi håller med, tummen upp på Chers frilla utan peruk!

Se också: 10 kändiskvinnor som rockar grått hår
1:18

Efter reklamen: Se också: 10 kändiskvinnor som rockar grått hår

(1:18)

Slå på ljud
Mest läst