1:34

Efter reklamen: Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år

(1:34)

Världsstjärnan Jennifer Lopez är verkligen en kameleont, som passar i allt. Var sig det gäller att vara osminkad eller superglammig, ha mjukisbyxor eller galaklänning, Hollywoodlockar eller hästsvans – artisten, skådespelaren och numera hudvårdsentreprenören är snygg i allt.

Jennifer Lopez är inte den som är rädd för att testa nya saker när det kommer till hennes hår. Genom åren har vi sett henne i olika hårfärger, från ljust till mörkt, kort och långt, med och utan lugg. Men det många förknippar med Jennifer Lopez är numera ett långt vågigt svall i en varm nyans av cendré eller bronde.

Frisörens 10 sekunders-knep för att ta reda på hur mycket hår som ska klippas

Jennifer Lopez skippar hårförlängningarna

Nu visar stjärnan upp en ny look på Instagramkontot för sitt hudvårdsmärke, J LO Beauty. På bilden sitter Lopez glammig med solglasögon, stora ringar i öronen och en guldig vattenflaska med sugrör – med kort hår. Stjärnan har plockat ut sina hårförlängningar, som hon annars alltid har, och ser mede ens helt annorlunda ut. Utan extensions når stjärnas lockiga hår bara till axlarna. Men vi måste säga att Jennifer Lopez passar riktigt bra i den slarviga pagen också!

Jennifer Lopez är inte den enda som väljer att skippa hårförlängningarna på sista tiden. Även Kylie Jenner och artisten Ariana Grande har gett en glimt av hur de ser ut utan sitt långa, tjocka hår. Det verkar också vara lite av en trend att våga det korta håret nu – både Paris Hilton, Kendall Jenner och Halle Berry har visat upp olika varianter av vågade korta frisyrer.

Hollywoodstjärnans totala hårförvandling – visar upp nya färgen

Mer läsning

Femina