Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Julianne Moores bästa skönhetstips för att vara fräsch efter 60

19 maj, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Skönhetstips 60 plus
Hollywood-stjärnan Julianne Moore har passerat 60 år, men är vackrare än någonsin.
Skådespelaren delar med sig av sina viktigaste regler för att åldras så snyggt som möjligt.
Här är hennes bästa skönhetstips efter att ha passerat 60!
Annons
10 kändisar som vägrar plastikoperationBrand logo
10 kändisar som vägrar plastikoperation

Aldrig utan solskyddsfaktor

Är det något alla Hollywood-stjärnor tjatar om så är det vikten av att använda solskyddsfaktor regelbundet, och Julianne Moore är inget undantag.

– Solskyddsfaktor är nummer ett för mig. Jag har burit det varje dag sedan jag var 23 år gammal. Jag tar på mig solskyddsfaktor och jag vistas inte i solen, det är egentligen det, har Julianne Moore sagt.

Solens strålar kan inte bara öka risken för hudcancer, men åldrar även huden i förtid. Att alltid använda solskyddsfaktor och undvika direkt solljus gör att du får färre rynkor.

Undviker mat med natrium före evenemang

Om Julianne Moore vill vara sitt snyggaste jag inför en fest eller ett evenemang undviker hon att äta sushi och annan mat som innehåller mycket natrium.

Annons

– Min man älskar att äta sushi i Los Angeles, för den är så bra där. Men om jag är där för en gala eller något säger jag ”nej, jag äter inte det kvällen före Golden globe-galan”. Mitt ansikte blir svullet, har Julianne Moore sagt.

Hoppar aldrig över kvällsrutinen

Det är lätt att slarva med att tvätta ansiktet och smörja in sig efter en lång dag, men för Julianne Moore är det inte ett alternativ att hoppa över hudvårdsrutinen.

– Det är tråkigt att säga ”jag tvättar alltid mitt ansikte”, men jag gör det. En del personer gör inte det. Jag tar ögonkräm, hudkräm och sätter i min tandställning innan jag lägger mig.

Väljer bort plastikoperationer

Julianne Moore har varit i Hollywood under många år nu, och hållit sig borta från plastikoperationer. Med vissa kolleger som avskräckande exempel har hon insett att hon hellre vill åldras med värdighet än att försöka hålla fast i sin ungdom med misslyckade ingrepp.

Annons

– Med några få undantag så ser människor alltid ut som att de gjort plastikoperationer. De ser inte yngre ut. Ålder handlar om vår livslängd, om resan vi gör.

Kör på säkra kort

Julianne Moore tycker inte om att experimentera med sin hudvård, utan vet vilka ingredienser och produkter som fungerar bra för henne, och kör på dem.

– AHA-syror fungerar väldigt bra på min hud. Men jag måste hålla mig borta från retinol, de är för starka för mig, har hon sagt.

Unnar sig behandlingar

Hollywood-stjärnan tycker om att gå på skönhetsbehandlingar, och är en av många i branschen som fastnat för skönhetsterapeuten Joanna Vargas.

– Jag besöker Joanna Vargas när jag är i stan. Hon är fantastisk med sina microcurrent-behandlingar. Hon är så rolig. Jag gillar att må bra i mig själv, vara utvilad och träna så jag mår bra både fysiskt och mentalt, och att göra icke-invasiva behandlingar.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons