Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tiderna
1:37

Efter reklamen: Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tiderna

(1:37)

Slå på ljud

Få sätt är så effektiva att uppdatera sitt utseende på som att förändra sitt hår. Om det så är en ny frisyr, ett drastiskt klipp eller en annorlunda hårfärg så kan det göra att man får en helt ny look.

Under 2021 var det flera av världens största stjärnor som vågade göra just detta – klippa eller färga håret och uppnå en drastisk förändring. Här är några av Feminas favoriter!

Andie Macdowell

Maid-skådespelaren Andie Macdowell tröttnade på att färga över sina gråa hårstrån och valde istället att omfamna sin silverman. På filmfestivalen i Cannes fick hon huvuden att vända sig efter henne när hon gick på röda mattan med ett magnifikt lockigt svall i växlande grått och svart.

Franck Boham/imageSPACE/Shutterstock

Christina Aguilera

Christin Aguilera förknippar de allra flesta med ett blont Hollywoodsvall, precis som tidigare konkurrenten Britney Spears. Men under 2021 valde hon att hoppa på en av de stora trenderna och färga håret kopparrött i samband med musikvideon till sin låten Pa mis muchachas.

Jada Pinkett Smith

Dottern Willow Smith väckte uppmärksamhet när hon rakade huvudet under ett framträdande med sin hit Whip my hair, men även mamma Jada Pinkett Smith har gjort en hårresa. Efter en längre tids kamp med sjukdomen alopecia, som gör att man tappar delar av eller allt sitt hår, valde hon att raka av sig allt hår.

Selena Gomez

Artisten Selena Gomez var länge synonym med ett mörkt hårsvall. Därför blev många förvånade när hon istället färgade håret blont. Men allt klär en skönhet, och Selena var lika snygg i det.

Årets bästa mascara - skönhetsredaktörens favoriter

Kourtney Kardashian

Äldsta Kardashian-systern Kourtney har väckt mycket uppmärksamhet under 2021 med sin relation med Travis Baker, men också för sin snygga frisyrändring. Hon gjorde som många efter coronanedstängningarna och valde bort långa Hollywood-lockar i förmån för en längre page.

Billie Eilish

Tonårsstjärnan Billie Eilish blev ansiktet utåt för frisyrförändringar. Bilden där hon visade att hon bytt sitt karaktäristiska gröna och svarta hår mot en blond wolfcut blev snabbt den mest gillade bilden i Instagrams historia. Nu har hon hunnit gå vidare till mörkt hår igen, men den blonda shaggy klippningen blev helt klart årets frisyr.

The Storytellers – Lyssna med Sanna
5:00

Efter reklamen: The Storytellers – Lyssna med Sanna

(5:00)

Slå på ljud
Mest läst