Kate Middleton

1:46

Efter reklamen: DIY: Så gör du en vacker midsommarkrans

(1:46)

Kate Middleton är en av vår tids största stilikoner och det är många som är nyfikna på hur hon får till sin både eleganta och klassiska look. Samma sak gäller även hennes hår - och nu har hertiginnan gjort succé igen!

Kate Middleton i sommarens största hårtrend

Middleton är känd för sitt långa, vackra och glänsande svall och sportar gärna solkyssta, karamellfärgade slingor på sommaren. Nyligen dök hon också upp i Instagram-flödet med sommarens hetaste hårtrend.

5 bästa ansiktsmaskerna som ger dig fukt

Hertiginnan, som lade upp en uppdatering när hon medverkade under en välgörenhetstillställning, syntes nämligen i solkyssta "babylights". Så kallade babylights är ett perfekt sätt att ge håret en ljusare, extra somrig look utan att behöva fixa utväxten särskilt ofta.

Den perfekta sommarlooken

Att just Kate Middleton väljer att göra babylights är inte särskilt chockerande då hon sällan syns i extrema hårfärger. Slingorna passar perfekt till den som inte vill ha en särskilt stor förändring när det kommer till hårfärgen. Babylights skadar dessutom inte håret så mycket, samtidigt som de är lätta att färga över om man vill ha en mörkare färg till hösten.

Middletons look, med sobra slingor som ramar in ansiktet i kombination med en perfekt fönad frisyr, spås bli sommarens hetaste hårtrend.

3 sätt att få bort mörka strån över läppen

Foto: TT

Utvald läsning

Femina