Kate Middletons bästa looks de senaste fem åren
1:28

Efter reklamen: Kate Middletons bästa looks de senaste fem åren

(1:28)

Slå på ljud

Hertiginnan Kate Middleton har alltid haft näsa för mode och trender, och är känd för sin eleganta kungliga stil, där hon samtidigt vågar ta ut svängarna på röda mattan. Nu senast dök hon upp på biopremiären för den nya James Bond-filmen No time to die i en lång guldklänning med markerad axlar och inbyggd mantel, som kunde ses som en hommage till en av prinsessan Dianas gamla galaklänningar.

Så här såg Kate Middleton ut på Bond-premiären.

ANTI

Nu har Kate hoppat på en av höstens stora trender – för hår. I år är det rött hår i alla dess former som gäller, och att färga håret i rött, koppar eller kastanjerött i höst är helt rätt. Det har hertiginnan valt att anamma, men först efter Bond-premiären.

Kates hyllning till prinsessan Diana – som många missade

Kate Middletons nya hårnyans

Kate Middleton har valt en nedtonad och diskret version av trenden, och inte dykt upp framför kamerorna med pangrött hår. Istället märker man att hennes frisör valt att värma upp håret med just kastanjetoner och nyanser av karamell, i håret som i vanliga fall går mer åt ljust choklad.

Så här ser Kate Middletons mer rödbruna hår ut nu.

MEGA

Middleton är inte den enda i kungafamiljen som har valt att testa på livet med lite rödare hår. Svägerskan Meghan Markle har tidigare också visat upp en ny hårfärg som går i höstigt röda toner.

Kate Middleton verkar trivas i sin nya hårton!

Alberto Pezzali/WPA Pool/Shutterstock

Meghans hår är ju mörkare än Kate Middletons från början , och så även hennes nya hårfärg, men kanske har de två ingifta släktingarna inspirerats av varandra?

Mest läst