Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Katie Holmes franska frisyr trendig i höst

27 sep, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Katie Holmes.
Katie Holmes har blivit en riktig stilförebild, och är ofta först med nya mode- och skönhetstrender.
Nu sätter hon trenden för höstens hår med sin avslappnade frisyr – inspirerad av franska ikonen Jane Birkin.
Annons
9 gånger kändisar gjort stora hårmakeoversBrand logo
9 gånger kändisar gjort stora hårmakeovers

Letar du efter inspiration till hur du ska ha håret i höst? Då behöver du inte kolla längre än till Katie Holmes. Skådespelaren har de senaste åren blivit en riktig förebild gällande både mode och skönhet, och tas ofta upp som exempel på nya trender och looks.

Nyligen fotograferades stjärnan på gatorna i hemstaden New York med en nyklippt frisyr, där hon verkar ha hittat inspiration i franska ikoner som Jane Birkin och Violette Serrat. Katie Holmes rockar nu en ledig gardinlugg som komplement till sina chokladbruna hårlängder, och har hittat helt rätt stil för hösten.

Annons

Katie Holmes trendiga frisyr

Katie Holmes fotograferades under en regnig dag när hon promenerade med ett paraply, klädd i en blå Emil-skjorta, lila manchesterbyxor och de trendiga ballerinaskorna – samt ett par smala solglasögon. Den fuktiga luften ser ut att ha fått håret att locka sig lite extra, men den ostylat avslappnade looken är också pricken över i:et när man inspireras av fransyskor. Hos fashionistas i Paris är det viktigt att håret inte ser för tillrättalagt eller fixat ut.

Katie Holmes.
Katie Holmes är trendig som alltid.
Annons

Att klippa en gardinlugg kan lyfta nästan vilken frisyr som helst, samtidigt som du inte behöver anstränga dig särskilt mycket för att hålla den fin – något som många tycker är utmaningen med en rak lugg. Det viktiga är bara att trimma luggen med jämna mellanrum så den inte växer ut för långt.

Annons