Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Kim Kardashians favoritmascara avslöjad – kostar 120 kr

08 mar, 2023 
AvMärta Börjeson Munk Kaij
FotografTT
Kim Kardashian loreal mascara
Superstjärnan och skönhetsförebilden Kim Kardashian har råd med vilka sminkprodukter som helst. Trots det är favoritmascaran ett riktig budgetkap!
Annons

När det kommer till skönhet regerar familjen Kardashian, och särskilt Kim har blivit en stor skönhetsförebild och trendsättare under de senaste åren.

Med tanke på Kim Kardashians framgång är det lätt att tro att sminkfantasten bara använder lyxiga beautyprodukter. Men överraskande nog är en specifik produkt i hennes make up-rutin ett riktigt budgetkap – nämligen hennes mascara!

Kim kardashians favoritmascara från loreal

Kim Kardashian lever minst sagt ett liv i lyx och flärd. Trots att hon har råd att köpa den dyraste och mest exklusiva mascaran på marknaden, har en viss budgetmascara en självklar plats i hennes sminkväska. Och det säger en hel del om hur bra mascaran måste vara, för om det är något som Kim är noga med så är det hennes berömda ögonfransar!

Annons

Kim Kardashians favoritmascara – kostar 120 kr

Så, vad är det för mascara? Jo, när det kommer till fransar hyllar Kim gång på gång Voluminous X5 Mascara från L'Oréal Paris (reklamlänk). Och prislappen då? 120 kr! Det är hennes absoluta favoritmascara, och både hon och hennes kända makeupartist Mario Dedivanovic svär vid den.

"Jag har använt denna produkt i flera år! Färgen är den perfekta nyansen av svart, och den lyfter och separerar verkligen varje frans", har Kim tidigare skrivit på sin hemsida. "Den är perfekt för en vardagslook, eller så kan du lägga på flera lager för ett mer dramatiskt öga."

Kims favoritmascara ger mycket volym och sägs göra fransarna fyra gånger tjockare och fylligare. Den volymskapande borsten gör att varje ögonfrans täcks från rot till topp, utan att ge klumpar.

loreal mascara för volym
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Bland annat hittar du numera volymmascaran hos dessa nätbutiker (klicka på butikens namn för att komma direkt till mascaran):

Annons