Artikeln innehåller reklamlänkar
Kim Kardashian loreal mascara

Stephen Lovekin/BEI/Shutterstock

När det kommer till skönhet regerar familjen Kardashian, och särskilt Kim har blivit en stor skönhetsförebild och trendsättare under de senaste åren.

Med tanke på Kim Kardashians framgång är det lätt att tro att sminkfantasten bara använder lyxiga beautyprodukter. Men överraskande nog är en specifik produkt i hennes make up-rutin ett riktigt budgetkap – nämligen hennes mascara!

Kim kardashians favoritmascara från loreal

Kim Kardashian lever minst sagt ett liv i lyx och flärd. Trots att hon har råd att köpa den dyraste och mest exklusiva mascaran på marknaden, har en viss budgetmascara en självklar plats i hennes sminkväska. Och det säger en hel del om hur bra mascaran måste vara, för om det är något som Kim är noga med så är det hennes berömda ögonfransar!

Virala budgetconcealern – därför är den så bra för rynkor

Kim Kardashians favoritmascara – kostar 120 kr

Så, vad är det för mascara? Jo, när det kommer till fransar hyllar Kim gång på gång Voluminous X5 Mascara från L'Oréal Paris (länk till Kicks). Och prislappen då? 120 kr! Det är hennes absoluta favoritmascara, och både hon och hennes kända makeupartist Mario Dedivanovic svär vid den.

"Jag har använt denna produkt i flera år! Färgen är den perfekta nyansen av svart, och den lyfter och separerar verkligen varje frans", har Kim tidigare skrivit på sin hemsida. "Den är perfekt för en vardagslook, eller så kan du lägga på flera lager för ett mer dramatiskt öga."

Voluminous X5 Mascara från L'Oréal Paris (länk till Kicks)

Kims favoritmascara ger mycket volym och sägs göra fransarna fyra gånger tjockare och fylligare. Den volymskapande borsten gör att varje ögonfrans täcks från rot till topp, utan att ge klumpar.

Bland annat hittar du numera volymmascaran hos dessa nätbutiker (klicka på butikens namn för att komma direkt till mascaran):

Hyllade produkten som ger maxad hårvolym på några sekunder

Läppstiftstricket – så får du ditt läppstift att hålla
0:46

Efter reklamen: Läppstiftstricket – så får du ditt läppstift att hålla

(0:46)

Slå på ljud
Mest läst