Artikeln innehåller reklamlänkar
volym i hår

Om en produkt blir viral på sociala medier är det med största sannolikhet ett säkert tecken på att den är riktigt, riktigt bra. En hårprodukt som Tik Tok-profilerna inte får nog av är Raise The Roots Thicken & Lift Spray från Colourwow (länk till Bangerhead). Och det är för dess förmåga att på bara några sekunder ge ett ordentligt hårlyft och skapa fantastisk volym i håret, även om du har tunt och platt hår. Låter det för bra för att vara sant? Kika på videon nedan för att se det otroliga resultatet som volymsprayen ger.

@beautybynikirae #duet with @lauren.amara for my girls out there with the flat hair 😲#colorwow #hairvolume #rootlift @Color Wow Hair @Color Wow UK ♬ Make Me Feel Good - Belters Only & Jazzy

Recensenterna eniga – därför är volymsprayen så bra

Vi är tyvärr inte alla födda med det där fylliga, tjocka Hollywood-svallet. Så för oss med tunt och platt hår som önskar mer volym kommer denna spray inte en dag försent. Och recensenterna på sociala medier är eniga, den är en game changer!

Raise The Roots Thicken & Lift Spray från Colourwow (länk till Bangerhead) är en volymgivande spray som ger fyllighet till håret. Den har en unik förmåga att ge ett omedelbart lyft till hårrötterna med lång hållbarhet. Dessutom kännas den varken klibbig eller ger en stel känsla i håret. Funkar att applicera i både vått och torrt hår och innehåller skydd mot värmeverktyg.

Bland annat hittar du numera volymsprayen hos dessa nätbutiker (klicka på butikens namn för att komma direkt till sprayen):

Så använder du den för att få mer volym i håret

Volymsprayen är väldigt smidig och ger snabbt fyllig volym i håret med två enkla steg. Och det bästa av allt, den känns knappt och ger ingen strävhet. Såhär använder du den i både vått och torrt hår för bästa och mest långvariga resultat:

  1. Spraya i fuktigt eller torrt hår, fokusera på hårrötterna
  2. Aktivera sprayen med fön och rundborste, koncentrera värmen till rötterna

Ta-da!

Virala produkten mot håravfall – som verkligen funkar

Så får du mer volym i håret
1:02

Efter reklamen: Så får du mer volym i håret

(1:02)

Slå på ljud
Mest läst