Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Kristin Davis naturliga look precis efter modeveckan

14 feb, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTt.
Kristin Davis.
Från modeveckan i Frankrike till naturliv på safari i Kenya – Sex and the city-stjärnan Kristin Davis liv är fullt av kontraster.
Nu visar hon upp sin naturliga look efter att ha gått på röda mattan, och hyllas av fansen.
”Du ser riktigt glad och tillfreds ut”, skriver en person.
Annons
Skådespelarna I Sex and the City då och nu – se skillnadernaBrand logo
Skådespelarna I Sex and the City då och nu – se skillnaderna

Vi är vana att se Sex and the city-ikonen Kristin Davis piffig i tv eller glammig på röda mattan – men nu visar hon upp en helt annan sida av sig själv. Efter att ha besökt modeveckan i Frankrike åkte hon raka vägen till Kenya för en naturnära resa med safari.

På Instagram visar hon upp sitt lufttorkade voluminösa hår, och osminkade ansikte.

”Återkomsten för det kenyanska håret. De som fattar fattar. Vad föredrar du? Stylat modevisningshår eller fluffigt safarihår?”, skriver Kristin Davis på Instagram.

Hon hade då bara dagar innan lagt upp bilder från en modevisning med märket Jacquemus i Nice, där hennes hår var stylat i blanka, tillrättalagda lockar, och hon var klädd i en stiligt monokrom kostym i ljusgult.

Annons
Kristin Davis.

Bland kommentarerna hyllas skådespelarens naturliga look.

”Du ser otrolig ut här”, skriver en person.

”Jag ääälskar safari-Kristin”, skriver en annan.

”Fluffigt och hälsosamt. Du skiner”, hyllar en tredje.

Kristin Davis om att åldras naturligt

Kristin Davis är en regelbunden besökare av Sheldrick Wildlife Trust i Kenta, och har länge engagerat sig i välgörenhetsorganisationen som vill skydda landets djurliv.

... And just like that-skådespelaren har tidigare berättat att hon gjort både botox och fillers, men att hon valt att lösa upp dem och sluta med ingreppen i förmån för att åldras naturligt. Hon menar att det finns stor press på kvinnor i dag att inte åldras, men att hon tvingats inse att det i längden är omöjligt.

Annons

– Man kan inte inte åldras. Enda sättet att inte åldras är att inte leva, och det är inget jag vill ska hända, så klart. Så jag pratar med mig själv och försöker slappna av, och ibland måste jag ta en promenad för att komma ur mitt eget huvud.

Källa: People.

Se 5 kändispar när de började dejta vs nuBrand logo
Se 5 kändispar när de började dejta vs nu
Annons